Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes hyperion fc
new442 Tactiek NEW 2020 AILIER
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
24 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 40.8
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Avilán probeert naar een medespeler te passen. Desbois rent richting de bal. Desbois passt de bal zonder na te denken. Jacques rent richting de bal. Jacques schiet op doel. Świerblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot met een sublieme pass. Avilán geeft een hoge lob. Lopez maakt een snoekduik en kopt de bal. Świerblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - hyperion fc 1:0

16e minuut.
Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot passt de bal in één keer door. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - hyperion fc 2:0

23e minuut.
Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot probeert naar een medespeler te passen. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques draait met de bal, schiet en ... Świerblewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - hyperion fc 3:0

27e minuut.
Avilán passt de bal zonder na te denken. Desbois met een sublieme pass. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - hyperion fc 4:0

35e minuut.
Le Du met de inworp. de Bourgoing is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Bourgoing met de inworp. Avilán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
de Bourgoing probeert naar een medespeler te passen. Lopez is nu in balbezit. Drvendžija begaat een overtreding. Drvendžija krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Jacques kopt de bal weg. Drvendžija heeft problemen om de bal te vangen. Lopez rent richting de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 21%, hyperion fc 79%.
Les Truffes - hyperion fc 4:0

47e minuut.
Le Du geeft de bal voor. Talbot kopt de bal weg. Jacques is nu in balbezit. Jacques geeft een lange en hoge pass. Desbois springt en kopt de bal. Świerblewski bokst de bal weg.

50e minuut.
Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán geeft een lange en hoge pass. Wojtala heeft problemen om de bal te vangen. Lopez rent richting de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski bokst de bal weg.

51e minuut.
Jacques geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drvendžija de bal. Lopez is nu in balbezit. Lopez haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - hyperion fc 5:0

55e minuut.
Inworp. de Bourgoing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avilán geeft een lange en hoge pass. Jacques kopt de bal weg. Klungelig pakt Lopez de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pujol geeft de bal voor. Talbot kopt de bal weg. Drvendžija heeft problemen om de bal te vangen. Lopez rent richting de bal. Lopez schiet op doel. Świerblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Desbois probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lopez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacques rent richting de bal. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Desbois passt de bal zonder na te denken. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason geeft een hoge lob. Lopez is nu in balbezit. Lopez haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques geeft een hoge lob. Świerblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jacques is nu in balbezit. Jacques haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - hyperion fc 6:0

75e minuut.
Desbois passt de bal in één keer door. Avilán probeert naar een medespeler te passen. Desbois is nu in balbezit. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez draait met de bal, schiet en ... Świerblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Avilán met een sublieme pass. Desbois rent richting de bal. Lopez rent richting de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. de Bourgoing met de inworp. Avilán geeft een hoge lob. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft de bal voor. Świerblewski bokst de bal weg. Daar is Drvendžija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopez rent richting de bal. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - hyperion fc 7:0

84e minuut.
Le Du is nu in balbezit. Le Du geeft een hoge lob. de Bourgoing rent richting de bal. de Bourgoing geeft een hoge lob. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - hyperion fc 8:0

86e minuut.
Avilán met een sublieme pass. Talbot met een sublieme pass. Daar is Jacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Le Du passt de bal zonder na te denken. Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán passt de bal zonder na te denken. Lopez rent richting de bal. Lopez draait met de bal, schiet en ... Świerblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Lopez passt de bal zonder na te denken. Drvendžija verovert de bal door een tackle van achteren. de Bourgoing is nu in balbezit. de Bourgoing geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 14%, hyperion fc 86%.
Les Truffes - hyperion fc 8:0