Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Casse-Têtes FC Bertheloge .
532050316 Tactiek 4-1-4-1
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
68.2 gemiddelde waardering 65.2
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Gigot speelt de bal door. Guillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillon passt de bal in één keer door. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich draait met de bal, schiet en ... Fətullayev bokst de bal weg.

3e minuut.
Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł passt de bal met de wreef. Taravello rent richting de bal. Täht onderschept slim de pass. Täht draait met de bal, schiet en ... Silvestre bokst de bal weg.

21e minuut.
Cani met een sublieme pass. Esati rent richting de bal. Esati passt de bal in één keer door. Täht bereikt de bal nog maar net als eerste. Täht draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lozes passt de bal in één keer door. Gigot rent richting de bal. Gigot geeft een hoge lob. bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
García Pérez met een sublieme pass. Gigot is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozmysł. Rozmysł krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Inworp. Lozes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kargu geeft een hoge lob. bin talyani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Bertheloge . 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 41%, FC Bertheloge . 59%.
Les Casse-Têtes - FC Bertheloge . 1:0

53e minuut.
Rozmysł passt de bal met de wreef. van Spaandonck rent richting de bal. van Spaandonck probeert naar een medespeler te passen. Täht bereikt de bal nog maar net als eerste. Täht schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Fətullayev met een harde bal richting middenveld. Kargu kopt de bal weg. bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani schiet op doel. Fətullayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fətullayev met een sublieme pass. Gigot kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Esati zijn tegenspeler op de grond. Esati krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kargu rent richting de bal. Kargu passt de bal met de wreef. bin talyani rent richting de bal. bin talyani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Kargu met de inworp. Lozes geeft de bal voor. bin talyani rent richting de bal. bin talyani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Rozmysł speelt de bal door. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gigot. Gigot krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Matraxia geeft een hoge lob. Buitenspel voor Täht. Goede buitenspelval van de verdediging. Crisanto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. bin talyani is nu in balbezit. bin talyani haalt uit met een fantastische trap. Fətullayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 36%, FC Bertheloge . 64%.
Les Casse-Têtes - FC Bertheloge . 1:0