Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bertheloge . Les Casse-Têtes
4-1-4-1 Tactiek 532050316_mir
36% Balbezit 64%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 66.1
adequate Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Modzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Kargu onderschept slim de pass. Met opzet legt Bolgár zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bolgár moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bolgár schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Kargu rent richting de bal. Gigot is nu in balbezit. Gigot geeft een lange en hoge pass. Hingis rent richting de bal. Hingis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - Les Casse-Têtes 0:1

29e minuut.
Crisanto passt de bal zonder na te denken. Gigot rent richting de bal. Gigot passt de bal met de wreef. bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - Les Casse-Têtes 0:2

34e minuut.
Gigot geeft een lange en hoge pass. Iniestra bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin talyani geeft een hoge lob. Hingis krijgt zijn hoofd ertegen. Nahon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gacula probeert naar een medespeler te passen. Grupiński is nu in balbezit. Kargu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kargu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bertheloge . 60%, Les Casse-Têtes 40%.
FC Bertheloge . - Les Casse-Têtes 0:2

46e minuut.
Daar is Gigot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigot geeft de bal voor. bin talyani rent richting de bal. bin talyani draait met de bal, schiet en ... Nahon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - Les Casse-Têtes 0:3

60e minuut.
Casas probeert naar een medespeler te passen. Carrasso speelt de bal door. Gigot is nu in balbezit. Gigot geeft de bal voor. Hingis maakt een snoekduik en kopt de bal. Nahon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Modzelewski onderschept slim de pass. Modzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Modzelewski geeft de bal voor. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński schiet op doel. Silvestre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Casas rent richting de bal. Casas passt de bal zonder na te denken. Daar is Gigot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigot geeft de bal voor. Hingis maakt een snoekduik en kopt de bal. Nahon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bertheloge . 64%, Les Casse-Têtes 36%.
FC Bertheloge . - Les Casse-Têtes 0:3