Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes FC Falova
new442 Tactiek Piston 1B
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
57.8 gemiddelde waardering 67.7
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Zagórski kopt de bal weg. Soyer heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran rent richting de bal. Tătăran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - FC Falova 0:1

10e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Coinac onderschept slim de pass. Coinac passt de bal zonder na te denken. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran schiet op doel. Tetwin bokst de bal weg.

18e minuut.
Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Amiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna begaat een overtreding. Sosna krijgt een gele kaart.

21e minuut.
da Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. da Favela passt de bal met de wreef. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - FC Falova 0:2

33e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Hordov rent richting de bal. Cienciała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cienciała krijgt een gele kaart. Hordov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tătăran neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
da Favela onderschept slim de pass. da Favela speelt de bal door. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - FC Falova 0:3

39e minuut.
Jacques speelt de bal door. Lopez is nu in balbezit. Tătăran schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tătăran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 60%, FC Falova 40%.
Les Truffes - FC Falova 0:3

48e minuut.
Papin verovert de bal door een tackle van achteren. Papin probeert naar een medespeler te passen. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski geeft een hoge lob. Tătăran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hordov is nu in balbezit. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Coinac begaat een overtreding. Coinac krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Pujol passt de bal zonder na te denken. Papin speelt de bal door. Zagórski rent richting de bal. Zagórski geeft een lange en hoge pass. Tătăran springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zagórski met een snelle inworp. da Favela met een sublieme pass. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski geeft de bal voor. Hordov springt en kopt de bal. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Stefaniszyn kopt de bal weg. da Favela speelt de bal door. Tătăran is nu in balbezit. Klungelig pakt Tătăran de bal. Tătăran schiet op doel. Tetwin bokst de bal weg.

71e minuut.
Pujol met de inworp. Stefaniszyn is nu in balbezit. Rambert begaat een overtreding. Rambert krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Papin bereikt de bal nog maar net als eerste. Papin passt de bal in één keer door. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski geeft de bal voor. Tătăran maakt een snoekduik en kopt de bal. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Papin probeert naar een medespeler te passen. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac passt de bal in één keer door. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
da Favela probeert naar een medespeler te passen. Zagórski rent richting de bal. Zagórski passt de bal zonder na te denken. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Tetwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 53%, FC Falova 47%.
Les Truffes - FC Falova 0:3