Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Falova Les Truffes
5-3-2 k1 Tactiek new442
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 61.1
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


14e minuut.
Hordov is nu in balbezit. Le Du tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hordov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćurko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hordov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les Truffes 1:0

17e minuut.
Zagórski passt de bal met de wreef. Tătăran heeft problemen om de bal te vangen. Soyer begaat een overtreding. Soyer krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran passt de bal zonder na te denken. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les Truffes 2:0

24e minuut.
Hordov is nu in balbezit. de Bourgoing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hordov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ćurko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soyer rent richting de bal. Zagórski verovert de bal door een tackle van achteren. Zagórski geeft een hoge lob. Hordov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Coinac met een sublieme pass. Klungelig pakt Zagórski de bal. Zagórski geeft de bal voor. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Coinac passt de bal zonder na te denken. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski geeft een hoge lob. Hordov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Zagórski rent richting de bal. Soyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zagórski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćurko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les Truffes 3:0

38e minuut.
Pujol passt de bal in één keer door. de Bourgoing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ćurko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 44%, Les Truffes 56%.
FC Falova - Les Truffes 3:0

48e minuut.
Pujol rent richting de bal. Tătăran speelt de bal door. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les Truffes 4:0

70e minuut.
de Bourgoing met de inworp. Avilán is nu in balbezit. Stefaniszyn is nu in balbezit. de Bourgoing rent richting de bal. de Bourgoing geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Soyer geeft een hoge lob. Coinac is nu in balbezit. Coinac passt de bal in één keer door. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
de Bourgoing kopt de bal weg. Benoist rent richting de bal. Stefaniszyn maakt een afschuwelijke overtreding. Benoist moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Benoist kan niet meer verder spelen. Jasseron komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sosna speelt de bal door. Coinac met een sublieme pass. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski geeft een hoge lob. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Le Du probeert naar een medespeler te passen. Sosna met een snel genomen vrije trap. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski geeft een hoge lob. Tătăran maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les Truffes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 53%, Les Truffes 47%.
FC Falova - Les Truffes 5:0