Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes Les Casse-Têtes
new442 Tactiek 532050316
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 21
58.2 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Inworp. Gigot met de inworp. Kargu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargu geeft een lange en hoge pass. Hingis krijgt zijn hoofd ertegen. Tetwin bokst de bal weg.

19e minuut.
Lozes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talbot. Lozes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guillon met een snel genomen vrije trap. Lozes kopt de bal weg. Hingis rent richting de bal. Hingis haalt uit met een fantastische trap. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Les Casse-Têtes 0:1

29e minuut.
Crisanto geeft een hoge lob. Lozes rent richting de bal. Lozes geeft een hoge lob. Hingis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Les Casse-Têtes 0:2

45e minuut.
Lozes rent richting de bal. Talbot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozes raakt geblesseerd tijdens het duel. Kargu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hingis springt en kopt de bal. Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Les Casse-Têtes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 57%, Les Casse-Têtes 43%.
Les Truffes - Les Casse-Têtes 0:3

46e minuut.
Kasmeridis geeft een hoge lob. Lozes rent richting de bal. Lozes speelt de bal door. Hingis rent richting de bal. Hingis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Les Casse-Têtes 0:4

48e minuut.
Benoist onderschept slim de pass. Lopez rent richting de bal. Guillon verovert de bal door een tackle van achteren. Benoist bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Les Casse-Têtes 1:4

52e minuut.
Rambert is nu in balbezit. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas speelt de bal door. Lozes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozes schiet op doel. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Jacques kopt de bal weg. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Casas geeft een hoge lob. Hingis is nu in balbezit. Hingis draait met de bal, schiet en ... Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Kargu probeert naar een medespeler te passen. Gigot rent richting de bal. Gigot passt de bal zonder na te denken. Hingis rent richting de bal. Hingis haalt uit met een fantastische trap. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Hingis passt de bal in één keer door. Pujol onderschept slim de pass. Amiot rent richting de bal. Lozes onderschept slim de pass. Lozes haalt uit met een fantastische trap. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hingis is nu in balbezit. Hingis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Les Casse-Têtes 1:5

82e minuut.
Crisanto verovert de bal door een tackle van achteren. Crisanto geeft een lange en hoge pass. Hingis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingis schiet op doel. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kasmeridis heeft problemen om de bal te vangen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft een lange en hoge pass. Lopez rent richting de bal. Lopez schiet op doel. Silvestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 53%, Les Casse-Têtes 47%.
Les Truffes - Les Casse-Têtes 1:5