Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Casse-Têtes Les Truffes
532050316_mir Tactiek new442
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
65.5 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
Lagrange met een sublieme pass. Gigot is nu in balbezit. Gigot geeft een hoge lob. bin talyani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Les Truffes 1:0

17e minuut.
Kargu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargu passt de bal met de wreef. Grelich is nu in balbezit. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Les Truffes 2:0

19e minuut.
Daar is Jacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Avilán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Silvestre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrasso is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talbot neemt de hoekschop. Jacques krijgt zijn hoofd ertegen. Silvestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benoist maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Les Truffes 2:1

25e minuut.
Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol is nu in balbezit. Grelich onderschept slim de pass. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Paal! Soyer onderschept slim de pass. Gigot geeft een lange en hoge pass. bin talyani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Carrasso met een sublieme pass. Gigot is nu in balbezit. Gigot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin talyani de bal. bin talyani schiet op doel. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 39%, Les Truffes 61%.
Les Casse-Têtes - Les Truffes 2:1

52e minuut.
Benoist bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasmeridis. Benoist is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benoist met een snel genomen vrije trap. Carrasso is nu in balbezit. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lopez kopt de bal weg. Kargu is nu in balbezit. Kargu passt de bal met de wreef. bin talyani rent richting de bal. bin talyani schiet op doel. Tetwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lagrange geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Grelich is nu in balbezit. Grelich draait met de bal, schiet en ... Paal! Tetwin bokst de bal weg.

65e minuut.
Gigot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigot met een sublieme pass. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich schiet op doel. Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Les Truffes 3:1

70e minuut.
Silvestre met een sublieme pass. Grelich kopt de bal weg. bin talyani probeert de bal met de borst te controleren. bin talyani haalt uit met een fantastische trap. Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Les Truffes 4:1

79e minuut.
Kargu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gigot rent richting de bal. Gigot passt de bal met de wreef. Kargu geeft een lange en hoge pass. Grelich springt en kopt de bal. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 52%, Les Truffes 48%.
Les Casse-Têtes - Les Truffes 4:1