Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Falova FC Bertheloge .
Piston 1B Tactiek 5-2-3 ail inv
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 59.8
outstanding Schieten good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Coinac kan de bal niet met de borst controleren. Täht bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coinac zijn tegenspeler op de grond. Täht wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Täht kan niet meer verder spelen. Grupiński komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Răduţă met een sublieme pass. Hordov rent richting de bal. Coinac is nu in balbezit. Coinac haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Coinac rent richting de bal. Coinac probeert naar een medespeler te passen. da Favela rent richting de bal. da Favela geeft een lange en hoge pass. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
da Favela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran rent richting de bal. Gacula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gacula krijgt een gele kaart. Gacula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sotirov komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Formiga passt de bal in één keer door. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski geeft de bal voor. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen. Wiman heeft problemen om de bal te vangen. Nahon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
da Favela geeft een lange en hoge pass. Daar is Hordov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Pérez. Hordov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tătăran wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Latoszek passt de bal in één keer door. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Papin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matraxia met een snelle inworp. Papin rent richting de bal. Esati onderschept slim de pass. Esati geeft de bal voor. Mundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grupiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - FC Bertheloge . 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 30%, FC Bertheloge . 70%.
FC Falova - FC Bertheloge . 0:1

48e minuut.
Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniszyn geeft de bal voor. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Falova - FC Bertheloge . 1:1

61e minuut.
Papin is nu in balbezit. Papin geeft een lange en hoge pass. Coinac speelt de bal door. Hordov heeft problemen om de bal te vangen. Hordov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - FC Bertheloge . 2:1

66e minuut.
Răduţă geeft een hoge lob. García Pérez kopt de bal weg. Coinac is nu in balbezit. Coinac geeft een lange en hoge pass. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zagórski zal de hoekschop nemen. Tătăran springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - FC Bertheloge . 3:1

77e minuut.
Inworp. Coinac met de inworp. da Favela is nu in balbezit. da Favela geeft een lange en hoge pass. Tătăran springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sosna geeft een hoge lob. Rozmysł heeft problemen om de bal te vangen. Coinac rent richting de bal. Coinac geeft de bal voor. Tătăran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
da Favela geeft een hoge lob. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zagórski zal de hoekschop nemen. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Zagórski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Favela geeft een hoge lob. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen. Nahon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 32%, FC Bertheloge . 68%.
FC Falova - FC Bertheloge . 3:1