Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Issy hyperion fc
Chauve-inisme Tactiek NEW 2020 AILIER
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 36.7
incredible Schieten average
excellent Passen average
formidable Verdedigen average


1e minuut.
Bourreau is nu in balbezit. Bourreau geeft een lange en hoge pass. Seguin kopt de bal weg. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 1:0

6e minuut.
Arnaudeau verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudeau passt de bal met de wreef. Marinković rent richting de bal. Marinković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 2:0

9e minuut.
Lantez probeert naar een medespeler te passen. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin probeert naar een medespeler te passen. Marinković rent richting de bal. Marinković schiet op doel. Świerblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Chelini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtala rent richting de bal. Marinković onderschept slim de pass. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 3:0

21e minuut.
Rahis speelt de bal door. Daar is Montiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 4:0

23e minuut.
Seguin is nu in balbezit. Seguin met een sublieme pass. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković draait met de bal, schiet en ... Świerblewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 5:0

27e minuut.
Montiel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnaudeau met een snelle inworp. Lantez rent richting de bal. Lantez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lantez speelt de bal door. Marinković rent richting de bal. Daar is Marinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinković draait met de bal, schiet en ... Świerblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 6:0

33e minuut.
Uodinis met een snelle inworp. Lantez is nu in balbezit. Lantez met een sublieme pass. Marinković is nu in balbezit. Marinković schiet op doel. Świerblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Skakauskas kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seguin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marinković springt en kopt de bal. Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 7:0

35e minuut.
Chelini geeft een hoge lob. Marinković rent richting de bal. Skakauskas rent richting de bal. Marinković onderschept slim de pass. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 8:0

41e minuut.
Zitouni kopt de bal weg. Lantez probeert naar een medespeler te passen. Seguin rent richting de bal. Seguin geeft een lange en hoge pass. Marinković krijgt zijn hoofd ertegen. Świerblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bourreau kopt de bal weg. Rahis is nu in balbezit. Arnaudeau rent richting de bal. Arnaudeau geeft een lange en hoge pass. Marinković krijgt zijn hoofd ertegen. Świerblewski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Issy 22%, hyperion fc 78%.
Fc Issy - hyperion fc 8:0

50e minuut.
Cieślak rent richting de bal. Arnaudeau onderschept slim de pass. Arnaudeau met een sublieme pass. Marinković heeft problemen om de bal te vangen. Marinković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Buitenspel voor Seguin. Goede buitenspelval van de verdediging. Chivadze komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Arnaudeau is nu in balbezit. Arnaudeau passt de bal met de wreef. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rahis geeft de bal voor. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin met een sublieme pass. Marinković is nu in balbezit. Marinković schiet op doel. Świerblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Chelini heeft problemen om de bal te vangen. Gabriel met een sublieme pass. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 9:0

64e minuut.
Rahis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahis probeert naar een medespeler te passen. Marinković is nu in balbezit. Marinković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 10:0

66e minuut.
Chivadze is nu in balbezit. Chivadze passt de bal zonder na te denken. Seguin rent richting de bal. Seguin geeft een hoge lob. Marinković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rahis rent richting de bal. Rahis passt de bal met de wreef. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 11:0

71e minuut.
Seguin rent richting de bal. Seguin geeft de bal voor. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau geeft een hoge lob. Marinković springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chivadze rent richting de bal. Chivadze probeert naar een medespeler te passen. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ... Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 12:0

81e minuut.
Inworp. Vacher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seguin rent richting de bal. Seguin geeft een hoge lob. Marinković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - hyperion fc 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Issy 29%, hyperion fc 71%.
Fc Issy - hyperion fc 13:0