Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Casse-Têtes Senla AC
532050316 Tactiek Casse-tête 10
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 62.8
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol geeft de bal voor. Pinto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Karaahmetoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jevremović komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Kargu geeft een hoge lob. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingis onderschept slim de pass. Hingis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Senla AC 1:0

37e minuut.
Gigot rent richting de bal. Gigot passt de bal zonder na te denken. Velásquez rent richting de bal. Hingis onderschept slim de pass. Hingis draait met de bal, schiet en ... Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Duvivier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hingis rent richting de bal. Hingis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 48%, Senla AC 52%.
Les Casse-Têtes - Senla AC 1:0

50e minuut.
Hingis rent richting de bal. Velásquez onderschept slim de pass. Carrasso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrasso krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Duvivier passt de bal zonder na te denken. Daar is Carambol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Carrasso zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carrasso naar de kleedkamers voor een vroege douche. Carambol raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Madec bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec passt de bal met de wreef. Carambol rent richting de bal. Carambol geeft de bal voor. Pinto springt en kopt de bal. Silvestre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Herényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herényi geeft een hoge lob. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Casse-Têtes - Senla AC 1:1

77e minuut.
Gigot met een sublieme pass. Kargu met een sublieme pass. Gigot rent richting de bal. Gigot met een sublieme pass. Hingis rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hingis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingis draait met de bal, schiet en ... Bielat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Senla AC 2:1

80e minuut.
Casas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brisset komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasmeridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasmeridis geeft een hoge lob. Lozes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Daar is Crisanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto onderschept slim de pass. Taravello met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hingis is nu in balbezit. Hingis geeft een hoge lob. Gigot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigot geeft een hoge lob. Lozes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Senla AC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 65%, Senla AC 35%.
Les Casse-Têtes - Senla AC 3:1