Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 19:01
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.04 [del]
  • Stadion: Selkis
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46029
Senla AC Les Casse-Têtes
ISSY 13 Tactiek 532050316
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 64.6
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
solid Verdedigen excellent


25e minuut.
Kasmeridis probeert naar een medespeler te passen. Carambol is nu in balbezit. Carambol speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Silvestre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Carambol geeft een hoge lob. Kargu probeert naar een medespeler te passen. Duvivier is nu in balbezit. Gigot verovert de bal door een tackle van achteren. Gigot geeft de bal voor. Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 54%, Les Casse-Têtes 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Senla AC - Les Casse-Têtes 0:0

53e minuut.
Duvivier met de inworp. Carambol met een sublieme pass. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier geeft een lange en hoge pass. Pinto maakt een snoekduik en kopt de bal. Silvestre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Carrasso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałek is nu in balbezit. Gigot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gigot krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Carambol speelt de bal door. bin talyani is nu in balbezit. Chylaszek rent richting de bal. bin talyani onderschept slim de pass. bin talyani schiet op doel. Bielat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hingis rent richting de bal. Hingis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Les Casse-Têtes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 43%, Les Casse-Têtes 57%.
Senla AC - Les Casse-Têtes 0:1