Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les ARAVIS Les Truffes
Att Tactiek new442
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
68.5 gemiddelde waardering 59.1
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Capelle probeert naar een medespeler te passen. Stéphan rent richting de bal. Rambert begaat een overtreding. Rambert krijgt een gele kaart. Stéphan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stéphan met een snel genomen vrije trap. Křešický maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Les Truffes 1:0

17e minuut.
Rambert is nu in balbezit. Beaucourt onderschept slim de pass. Beaucourt passt de bal met de wreef. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan schiet op doel. Tetwin bokst de bal weg.

19e minuut.
Stéphan rent richting de bal. Rambert rent richting de bal. Stéphan verovert de bal door een tackle van achteren. Stéphan geeft een lange en hoge pass. Křešický springt en kopt de bal. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bogers geeft de bal voor. Křešický kopt de bal weg. Daar is Le Du, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan haalt uit met een fantastische trap. Tetwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Benoist is nu in balbezit. Chun Yue bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoist onderschept slim de pass. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Beaucourt geeft de bal voor. Nistorescu met een sublieme pass. Stéphan rent richting de bal. Stéphan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Les Truffes 2:0

36e minuut.
Le Du kopt de bal weg. de Bourgoing rent richting de bal. de Bourgoing geeft de bal voor. Jacques springt en kopt de bal. Sulei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - Les Truffes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 36%, Les Truffes 64%.
Les ARAVIS - Les Truffes 2:1

48e minuut.
Bogers passt de bal in één keer door. Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Beaucourt kopt de bal weg. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan draait met de bal, schiet en ... Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Stéphan rent richting de bal. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu probeert naar een medespeler te passen. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan draait met de bal, schiet en ... Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rangel speelt de bal door. Capelle probeert naar een medespeler te passen. Nistorescu geeft de bal voor. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan schiet op doel. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Mackenzie kopt de bal weg. Capelle probeert de bal aan de voet te houden. Benoist rent richting de bal. Benoist schiet op doel. Sulei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les ARAVIS - Les Truffes 2:2

90e minuut.
Nistorescu geeft de bal voor. Křešický rent richting de bal. Soyer verovert de bal door een tackle van achteren. Stéphan onderschept slim de pass. Stéphan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Stéphan is nu in balbezit. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan is nu in balbezit. Křešický is nu in balbezit. Křešický schiet op doel. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 40%, Les Truffes 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les ARAVIS - Les Truffes 2:2