Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes Les ARAVIS
new442 Tactiek ATT
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Talbot passt de bal zonder na te denken. Jacques rent richting de bal. Jacques geeft een lange en hoge pass. Jasseron krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Les ARAVIS 1:0

8e minuut.
Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković geeft een lange en hoge pass. Richter kopt de bal weg. Dutschke is nu in balbezit. Dutschke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Soyer kopt de bal weg. Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avilán probeert naar een medespeler te passen. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez schiet op doel. Sulei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
de Bourgoing kopt de bal weg. Lopez is nu in balbezit. Dutschke probeert naar een medespeler te passen. Giuly is nu in balbezit. Giuly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 55%, Les ARAVIS 45%.
Les Truffes - Les ARAVIS 1:0

63e minuut.
Cienciała geeft een hoge lob. Daar is Bošković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković geeft de bal voor. Jacques rent richting de bal. Jacques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 71%, Les ARAVIS 29%.
Les Truffes - Les ARAVIS 1:0