Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Issy FC Falova
COVID Tactiek Piston 1B
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
70.4 gemiddelde waardering 69.1
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Chemin is nu in balbezit. Chemin geeft een hoge lob. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ... Mundi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - FC Falova 1:0

4e minuut.
Seguin is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seguin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marinković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - FC Falova 2:0

8e minuut.
Seguin rent richting de bal. Seguin passt de bal met de wreef. Chivadze met een sublieme pass. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković schiet op doel. Mundi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hordov heeft problemen om de bal te vangen. Tătăran rent richting de bal. Hordov rent richting de bal. Tătăran rent richting de bal. Tătăran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tătăran is nu in balbezit. Zitouni verovert de bal door een tackle van achteren. da Favela is nu in balbezit. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - FC Falova 2:1

27e minuut.
Stefaniszyn rent richting de bal. Chivadze onderschept slim de pass. Chivadze passt de bal met de wreef. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ... Mundi bokst de bal weg.

36e minuut.
Papin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sosna rent richting de bal. Sosna geeft de bal voor. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković haalt uit met een fantastische trap. Mundi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Sosna de bal onder controle te krijgen. Coinac speelt de bal door. Hordov is nu in balbezit. Hordov schiet op doel. Tunguz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stefaniszyn rent richting de bal. Chivadze verovert de bal door een tackle van achteren. Chivadze met een sublieme pass. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Issy 54%, FC Falova 46%.
Fc Issy - FC Falova 2:1

55e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Coinac met een sublieme pass. Klungelig pakt da Favela de bal. da Favela speelt de bal door. Hordov rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hordov rent richting de bal. Hordov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Issy - FC Falova 2:2

58e minuut.
Formiga probeert de bal aan de voet te houden. Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković rent richting de bal. Marinković haalt uit met een fantastische trap. Mundi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - FC Falova 3:2

77e minuut.
Inworp. Coinac met de inworp. da Favela geeft een hoge lob. Tătăran springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Issy - FC Falova 3:3

86e minuut.
Coinac passt de bal zonder na te denken. Tătăran is nu in balbezit. Met opzet legt Zitouni zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zitouni moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zitouni schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tătăran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tătăran wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Issy 60%, FC Falova 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Issy - FC Falova 3:3