Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bertheloge . hyperion fc
4-1-4-1 Tactiek NEW 2020 AILIER
66% Balbezit 34%
23% Spel op eigen helft 77%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 25.9
zeer goed Schieten zwak
formidabel Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Matraxia heeft problemen om de bal te vangen. Matraxia met een sublieme pass. García Pérez probeert naar een medespeler te passen. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 1:0

2e minuut.
Grupiński probeert de bal aan de voet te houden. Esati rent richting de bal. Esati probeert naar een medespeler te passen. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 2:0

6e minuut.
Chelini rent richting de bal. Cani onderschept slim de pass. Cani geeft een hoge lob. Grupiński rent richting de bal. Grupiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Esati heeft problemen om de bal te vangen. Esati passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Da Cunha de bal. Da Cunha geeft de bal voor. Grupiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Acebal met een harde bal richting middenveld. Matraxia bereikt de bal nog maar net als eerste. Matraxia geeft de bal voor. Chelini heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 3:0

14e minuut.
Doeltrap. Mason met een harde bal richting middenveld. Da Cunha kopt de bal weg. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 4:0

16e minuut.
Matraxia probeert naar een medespeler te passen. Grupiński rent richting de bal. Bojanić rent richting de bal. Grupiński onderschept slim de pass. Grupiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Leiser probeert de bal aan de voet te houden. Grupiński rent richting de bal. Grupiński passt de bal zonder na te denken. Esati rent richting de bal. Esati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 5:0

22e minuut.
Da Cunha passt de bal in één keer door. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Esati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esati geeft de bal voor. Grupiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 6:0

24e minuut.
Da Cunha geeft een hoge lob. Grupiński is nu in balbezit. Mason begaat een overtreding. Grupiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Cani komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Doeltrap. Bojanić trapt de bal weg. Esati kopt de bal weg. Daar is Grupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grupiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Skakauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Da Cunha speelt de bal door. Grupiński rent richting de bal. Grupiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 7:0

27e minuut.
Wojtala met een sublieme pass. Uodinis heeft problemen om de bal te vangen. Grupiński onderschept slim de pass. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 8:0

29e minuut.
Esati heeft problemen om de bal te vangen. Esati probeert naar een medespeler te passen. Cani probeert naar een medespeler te passen. Matraxia is nu in balbezit. Matraxia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chelini met een harde bal richting middenveld. Cani kopt de bal weg. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 9:0

35e minuut.
Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati geeft een hoge lob. Grupiński heeft problemen om de bal te vangen. Grupiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mason de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esati zal de hoekschop nemen. Grupiński springt en kopt de bal. Klungelig pakt Mason de bal. Cani rent richting de bal. Cani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 10:0

39e minuut.
Latoszek is nu in balbezit. Latoszek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Esati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esati geeft de bal voor. Grupiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 11:0

41e minuut.
Grupiński speelt de bal door. García Pérez rent richting de bal. Matraxia probeert naar een medespeler te passen. Grupiński heeft problemen om de bal te vangen. Grupiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 12:0

44e minuut.
Esati met een sublieme pass. Klungelig pakt van Spaandonck de bal. Da Cunha probeert naar een medespeler te passen. Esati rent richting de bal. Esati draait met de bal, schiet en ... Paal! Mason bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bertheloge . 25%, hyperion fc 75%.
FC Bertheloge . - hyperion fc 12:0

46e minuut.
Esati met een snelle inworp. Da Cunha met een sublieme pass. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati geeft de bal voor. Grupiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Acebal met een harde bal richting middenveld. Matraxia kopt de bal weg. Acebal kan de bal niet met de borst controleren. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 13:0

49e minuut.
Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Esati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esati speelt de bal door. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 14:0

51e minuut.
Da Cunha passt de bal met de wreef. Esati is nu in balbezit. Esati speelt de bal door. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 15:0

53e minuut.
Bojanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński onderschept slim de pass. Leiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński onderschept slim de pass. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 16:0

55e minuut.
Uodinis met de inworp. Cani rent richting de bal. Cani passt de bal in één keer door. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 17:0

56e minuut.
Uodinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uodinis passt de bal in één keer door. Leiser probeert de bal aan de voet te houden. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 18:0

60e minuut.
Leiser rent richting de bal. Grupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grupiński passt de bal met de wreef. Cani rent richting de bal. Cani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Matraxia rent richting de bal. Matraxia passt de bal in één keer door. van Spaandonck speelt de bal door. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 19:0

65e minuut.
Bojanić is nu in balbezit. Matraxia verovert de bal door een tackle van achteren. Matraxia speelt de bal door. Grupiński rent richting de bal. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 20:0

73e minuut.
Da Cunha rent richting de bal. Da Cunha passt de bal in één keer door. Cani met een sublieme pass. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 21:0

78e minuut.
Leiser rent richting de bal. Cani verovert de bal door een tackle van achteren. Cani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grupiński de bal. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 22:0

80e minuut.
Montiel passt de bal zonder na te denken. Esati heeft problemen om de bal te vangen. Esati passt de bal zonder na te denken. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 23:0

83e minuut.
Esati passt de bal in één keer door. Cani rent richting de bal. Cani probeert naar een medespeler te passen. Grupiński is nu in balbezit. Grupiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 24:0

85e minuut.
Esati is nu in balbezit. Esati probeert naar een medespeler te passen. Mason heeft problemen om de bal te vangen. Cani is nu in balbezit. Cani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 25:0

86e minuut.
Wojtala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skakauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakauskas passt de bal in één keer door. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 26:0

88e minuut.
Esati probeert naar een medespeler te passen. Da Cunha rent richting de bal. Esati speelt de bal door. Cani is nu in balbezit. Cani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bertheloge . - hyperion fc 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bertheloge . 21%, hyperion fc 79%.
FC Bertheloge . - hyperion fc 27:0