Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hyperion fc FC Bertheloge .
NEW 2020 AILIER Tactiek 4-1-4-1
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.8 gemiddelde waardering 64.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Haldimann heeft problemen om de bal te vangen. Haldimann geeft de bal voor. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Kupisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Bertheloge . 1:0

8e minuut.
Matraxia bereikt de bal nog maar net als eerste. Matraxia passt de bal met de wreef. Täht rent richting de bal. Täht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hyperion fc - FC Bertheloge . 1:1

9e minuut.
Matraxia rent richting de bal. Matraxia passt de bal in één keer door. Cani probeert naar een medespeler te passen. Täht is nu in balbezit. Täht schiet op doel. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Matraxia passt de bal zonder na te denken. Rozmysł met een sublieme pass. van Spaandonck geeft een hoge lob. Täht krijgt zijn hoofd ertegen. Mota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Bertheloge . 1:2

17e minuut.
Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouwens met een sublieme pass. Klungelig pakt Przybyliński de bal. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Kupisz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Matraxia passt de bal zonder na te denken. Täht rent richting de bal. Roncal maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Roncal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Roncal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Täht is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Spaandonck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Täht springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Bertheloge . 1:3

37e minuut.
Rozmysł speelt de bal door. Bravo rent richting de bal. Bouwens rent richting de bal. Cani verovert de bal door een tackle van achteren. Cani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
van Spaandonck probeert naar een medespeler te passen. Esati is nu in balbezit. Esati passt de bal in één keer door. Täht rent richting de bal. Täht haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyperion fc 47%, FC Bertheloge . 53%.
hyperion fc - FC Bertheloge . 1:3

47e minuut.
Cambro geeft een lange en hoge pass. Daar is Matraxia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matraxia probeert naar een medespeler te passen. Täht bereikt de bal nog maar net als eerste. Täht schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Przybyliński kopt de bal weg. Haldimann heeft problemen om de bal te vangen. Esati speelt de bal door. van Spaandonck geeft de bal voor. Täht maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mota niet meer kan verder spelen. Świerblewski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Łachowski onderschept slim de pass. Bouwens rent richting de bal. Bouwens geeft de bal voor. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Bertheloge . 2:3

61e minuut.
Wiman neemt vlug de vrije trap. Cambro kopt de bal weg. Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Matraxia heeft problemen om de bal te vangen. Matraxia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Täht rent richting de bal. Bravo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Täht raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Täht kan niet meer verder spelen. Grupiński komt het veld opgelopen. Grupiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Bertheloge . 2:4

69e minuut.
Matraxia met de inworp. Cani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cani passt de bal met de wreef. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo begaat een overtreding. Grupiński raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. van Spaandonck neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Bertheloge . 2:5

80e minuut.
Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Daar is Modzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupisz onderschept slim de pass. Kupisz haalt uit met een fantastische trap. Balkanay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hyperion fc - FC Bertheloge . 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hyperion fc 52%, FC Bertheloge . 48%.
hyperion fc - FC Bertheloge . 3:5