Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 19:01
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.04 [del]
  • Stadion: Selkis
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38971
Senla AC FC Bertheloge .
Bertheloge 6 Tactiek 4-1-4-1
35% Balbezit 65%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten good
excellent Passen formidable
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Cani is nu in balbezit. Gałek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałek geeft een hoge lob. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Lurbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurbe met een sublieme pass. Duvivier speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Nahon bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt Da Cunha de bal. Da Cunha passt de bal in één keer door. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Esati is nu in balbezit. Esati schiet op doel. Bielat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grupiński rent richting de bal. Grupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Bertheloge . 0:1

16e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol passt de bal in één keer door. Daar is Lurbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lurbe geeft een lange en hoge pass. Pinto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Latoszek is nu in balbezit. Carambol onderschept slim de pass. Carambol speelt de bal door. Madec bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec geeft een lange en hoge pass. Nahon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Senla AC - FC Bertheloge . 1:1

27e minuut.
Daar is van Spaandonck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Cunha is nu in balbezit. Duvivier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Da Cunha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Da Cunha kan niet meer verder spelen. Rozmysł komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Cani is nu in balbezit. Cani passt de bal met de wreef. Rozmysł met een sublieme pass. Matraxia is nu in balbezit. Matraxia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 43%, FC Bertheloge . 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Senla AC - FC Bertheloge . 1:1

52e minuut.
Latoszek met een snelle inworp. Matraxia is nu in balbezit. Met opzet legt Jevremović zijn tegenspeler op de grond. Jevremović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Esati passt de bal zonder na te denken. García Pérez rent richting de bal. García Pérez speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lurbe verovert de bal door een tackle van achteren. Lurbe passt de bal in één keer door. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier geeft de bal voor. Pinto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 40%, FC Bertheloge . 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Senla AC - FC Bertheloge . 1:1