Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes Fc Issy
new442 Tactiek Chauve-inisme
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
60.8 gemiddelde waardering 67.9
excellent Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Seguin passt de bal met de wreef. Marinković is nu in balbezit. Avilán is nu in balbezit. Marinković verovert de bal door een tackle van achteren. Marinković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Le Du geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chivadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güngör is nu in balbezit. Güngör geeft een lange en hoge pass. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marinković is nu in balbezit. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Fc Issy 0:1

9e minuut.
Seguin rent richting de bal. Seguin geeft een lange en hoge pass. Marinković is nu in balbezit. Marinković haalt uit met een fantastische trap. Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Fc Issy 0:2

13e minuut.
Marinković rent richting de bal. Avilán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marinković raakt geblesseerd tijdens het duel. Marinković zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Fc Issy 0:3

15e minuut.
Daar is Güngör, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güngör passt de bal met de wreef. Chivadze is nu in balbezit. Chivadze geeft een lange en hoge pass. Marinković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Seguin rent richting de bal. Seguin geeft een hoge lob. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Seguin passt de bal in één keer door. Chivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze passt de bal in één keer door. Marinković rent richting de bal. Marinković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
de Bourgoing passt de bal zonder na te denken. Talbot heeft problemen om de bal te vangen. Talbot passt de bal met de wreef. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Chivadze passt de bal in één keer door. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin passt de bal in één keer door. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bellesi probeert de bal aan de voet te houden. Avilán probeert naar een medespeler te passen. de Bourgoing met een sublieme pass. Benoist bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoist draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
de Bourgoing probeert naar een medespeler te passen. Talbot rent richting de bal. Talbot passt de bal met de wreef. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 48%, Fc Issy 52%.
Les Truffes - Fc Issy 0:3

52e minuut.
Marinković controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arnaudeau komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Güngör met een sublieme pass. Chivadze heeft problemen om de bal te vangen. Chivadze geeft de bal voor. Marinković maakt een snoekduik en kopt de bal. Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Fc Issy 0:4

69e minuut.
Güngör geeft de bal voor. Chivadze heeft problemen om de bal te vangen. Chivadze passt de bal zonder na te denken. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković draait met de bal, schiet en ... Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bellesi onderschept slim de pass. Bellesi probeert naar een medespeler te passen. Marinković rent richting de bal. Marinković schiet op doel. Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Fc Issy 0:5

73e minuut.
Pujol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amiot komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Chivadze geeft de bal voor. Cienciała kopt de bal weg. Güngör is nu in balbezit. Güngör draait met de bal, schiet en ... Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Fc Issy 0:6

86e minuut.
Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała is nu in balbezit. Marinković verovert de bal door een tackle van achteren. Marinković haalt uit met een fantastische trap. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Fc Issy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 57%, Fc Issy 43%.
Les Truffes - Fc Issy 0:7