Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Issy Les Truffes
Chauve-inisme Tactiek new442
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
70.3 gemiddelde waardering 60.7
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Inworp. Amiot met de inworp. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot geeft de bal voor. Lopez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lantez rent richting de bal. Lantez passt de bal met de wreef. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ... Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - Les Truffes 1:0

10e minuut.
Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Lantez rent richting de bal. Lantez passt de bal met de wreef. Marinković rent richting de bal. Marinković schiet op doel. Tetwin bokst de bal weg.

15e minuut.
Seguin passt de bal met de wreef. Arnaudeau rent richting de bal. Arnaudeau geeft een lange en hoge pass. Marinković rent richting de bal. Marinković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot geeft de bal voor. Jasseron maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Amiot onderschept slim de pass. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau geeft de bal voor. Marinković rent richting de bal. Marinković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau passt de bal in één keer door. Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft een hoge lob. Marinković maakt een snoekduik en kopt de bal. Tetwin bokst de bal weg.

41e minuut.
Avilán passt de bal zonder na te denken. de Bourgoing met een sublieme pass. Jasseron is nu in balbezit. Jasseron schiet op doel. Tunguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Issy - Les Truffes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Issy 53%, Les Truffes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Issy - Les Truffes 1:1

50e minuut.
Buitenspel voor Marinković. Goede buitenspelval van de verdediging. Chivadze komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Rahis probeert naar een medespeler te passen. Chivadze is nu in balbezit. Chivadze probeert naar een medespeler te passen. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković haalt uit met een fantastische trap. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ... Tetwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - Les Truffes 2:1

60e minuut.
Daar is Lantez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantez probeert naar een medespeler te passen. Chivadze speelt de bal door. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Soyer rent richting de bal. Soyer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lantez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivadze geeft een lange en hoge pass. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Chivadze rent richting de bal. Chivadze passt de bal in één keer door. Seguin rent richting de bal. Seguin geeft de bal voor. Marinković maakt een snoekduik en kopt de bal. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
de Bourgoing is nu in balbezit. Lantez verovert de bal door een tackle van achteren. Lantez geeft een hoge lob. Marinković krijgt zijn hoofd ertegen. Tetwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - Les Truffes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Issy 39%, Les Truffes 61%.
Fc Issy - Les Truffes 3:1