Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Falova Les ARAVIS
Piston 1B Tactiek Att
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 67.9
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Chun Yue kopt de bal weg. Zagórski controleert de bal met de borst. Zagórski geeft een lange en hoge pass. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen. Sulei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les ARAVIS 1:0

17e minuut.
Zagórski speelt de bal door. Hordov rent richting de bal. Beaucourt is nu in balbezit. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chun Yue de bal. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. Sulei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bošković rent richting de bal. da Favela met een sublieme pass. Zagórski rent richting de bal. Zagórski geeft de bal voor. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sulei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Křešický rent richting de bal. Křešický geeft een lange en hoge pass. Stéphan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Falova - Les ARAVIS 1:1

28e minuut.
Papin rent richting de bal. Nistorescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Křešický kopt de bal weg. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les ARAVIS 1:2

44e minuut.
Bošković onderschept slim de pass. Zagórski geeft de bal voor. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Falova - Les ARAVIS 2:2

45e minuut.
Buitenspel voor Křešický. Goede buitenspelval van de verdediging. Formiga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zagórski rent richting de bal. Zagórski geeft een hoge lob. Tătăran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 37%, Les ARAVIS 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Falova - Les ARAVIS 2:2

53e minuut.
Nistorescu kopt de bal weg. Chun Yue is nu in balbezit. Chun Yue geeft een hoge lob. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan draait met de bal, schiet en ... Mundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Stéphan is nu in balbezit. Křešický is nu in balbezit. Papin begaat een overtreding. Křešický is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dupovac neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
da Favela speelt de bal door. Zagórski rent richting de bal. Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Sulei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan draait met de bal, schiet en ... Mundi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski passt de bal met de wreef. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Sulei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les ARAVIS 3:2

73e minuut.
Papin rent richting de bal. Papin geeft de bal voor. Křešický kopt de bal weg. Stéphan rent richting de bal. Stéphan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sosna geeft een lange en hoge pass. Zagórski is nu in balbezit. Mackenzie maakt een afschuwelijke overtreding. Mackenzie krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Chun Yue onderschept slim de pass. Chun Yue geeft een lange en hoge pass. Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan rent richting de bal. Stéphan schiet op doel. Mundi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 45%, Les ARAVIS 55%.
FC Falova - Les ARAVIS 3:2