Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les ARAVIS FC Falova
5221* Tactiek 5-3-2 k1
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
67.4 gemiddelde waardering 66.8
briljant Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Nistorescu met een sublieme pass. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coinac zijn tegenspeler op de grond. Coinac krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ćurko met een sublieme pass. Klungelig pakt Coinac de bal. Coinac passt de bal in één keer door. Hordov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zagórski kopt de bal weg. Hordov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bošković ... Strafschop! Hordov raakt geblesseerd tijdens het duel. Hordov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sulei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
da Favela geeft een hoge lob. Hordov is nu in balbezit. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski draait met de bal, schiet en ... Sulei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - FC Falova 0:1

17e minuut.
Hordov verovert de bal door een tackle van achteren. Hordov passt de bal met de wreef. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski draait met de bal, schiet en ... Sulei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - FC Falova 0:2

19e minuut.
Beaucourt speelt de bal door. Klungelig pakt Dupovac de bal. Coinac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coinac krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

26e minuut.
Capelle passt de bal met de wreef. Sosna is nu in balbezit. Stéphan onderschept slim de pass. Stéphan schiet op doel. Mundi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - FC Falova 1:2

29e minuut.
Bošković geeft de bal voor. Hordov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stéphan rent richting de bal. Stéphan haalt uit met een fantastische trap. Mundi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les ARAVIS - FC Falova 2:2

33e minuut.
Bogers is nu in balbezit. Bogers geeft de bal voor. Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Sulei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 46%, FC Falova 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les ARAVIS - FC Falova 2:2

46e minuut.
Nistorescu geeft een hoge lob. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Křešický zal de hoekschop nemen. Dupovac springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Stéphan kopt de bal weg. Mundi met een sublieme pass. Bošković kopt de bal weg. Stéphan rent richting de bal. Stéphan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Capelle passt de bal in één keer door. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac begaat een overtreding. Dupovac krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Křešický geeft een lange en hoge pass. Sosna rent richting de bal. Stéphan onderschept slim de pass. Stéphan schiet op doel. Mundi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - FC Falova 3:2

63e minuut.
Křešický bereikt de bal nog maar net als eerste. Křešický passt de bal zonder na te denken. Dupovac is nu in balbezit. Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelle haalt uit met een fantastische trap. Mundi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ćurko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurko passt de bal zonder na te denken. Hordov is nu in balbezit. Hordov haalt uit met een fantastische trap. Sulei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les ARAVIS - FC Falova 3:3

66e minuut.
Nistorescu met een sublieme pass. Chun Yue is nu in balbezit. Chun Yue speelt de bal door. Zagórski rent richting de bal. Zagórski draait met de bal, schiet en ... Sulei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - FC Falova 3:4

73e minuut.
Dupovac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefaniszyn. Dupovac raakt geblesseerd tijdens het duel. Nistorescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stéphan springt en kopt de bal. Mundi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yue onderschept slim de pass. Chun Yue passt de bal met de wreef. Dupovac is nu in balbezit. Dupovac haalt uit met een fantastische trap. Mundi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 40%, FC Falova 60%.
Les ARAVIS - FC Falova 3:4