Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Casse-Têtes hyperion fc
532050316_mir Tactiek NEW 2020 AILIER
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
65.6 gemiddelde waardering 63.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Gigot passt de bal zonder na te denken. bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin talyani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin talyani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hingis rent richting de bal. Hingis haalt uit met een fantastische trap. Mota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - hyperion fc 1:0

20e minuut.
Bouwens geeft een lange en hoge pass. Kupisz kopt de bal weg. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe draait met de bal, schiet en ... Silvestre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Casse-Têtes - hyperion fc 1:1

24e minuut.
Haldimann met een snelle inworp. Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange verovert de bal door een tackle van achteren. Lagrange probeert naar een medespeler te passen. Hingis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bouwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouwens geeft een lange en hoge pass. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Przybyliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gigot rent richting de bal. Gigot geeft een lange en hoge pass. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. bin talyani rent richting de bal. bin talyani haalt uit met een fantastische trap. Mota bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Hingis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - hyperion fc 2:1

36e minuut.
Przybyliński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guillon neemt vlug de vrije trap. bin talyani rent richting de bal. bin talyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - hyperion fc 3:1

39e minuut.
Roncal bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncal geeft een hoge lob. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - hyperion fc 3:2

43e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani verovert de bal door een tackle van achteren. Bouwens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin talyani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kargu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 54%, hyperion fc 46%.
Les Casse-Têtes - hyperion fc 3:2

50e minuut.
Carrasso speelt de bal door. Gigot is nu in balbezit. Gigot met een sublieme pass. Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gigot kopt de bal weg. Klungelig pakt Cambro de bal. bin talyani is nu in balbezit. bin talyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - hyperion fc 4:2

65e minuut.
bin talyani draait met de bal, schiet en ... Cambro controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gigot neemt de hoekschop. bin talyani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kupisz is nu in balbezit. Crisanto onderschept slim de pass. Crisanto geeft een hoge lob. Hingis rent richting de bal. Hingis draait met de bal, schiet en ... Mota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lagrange is nu in balbezit. Bouwens begaat een overtreding. Lagrange is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lagrange met een snel genomen vrije trap. Cambro heeft problemen om de bal te vangen. bin talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin talyani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cambro verovert de bal door een tackle van achteren. Cambro probeert naar een medespeler te passen. Bravo is nu in balbezit. bin talyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin talyani schiet op doel. Mota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hingis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - hyperion fc 5:2

77e minuut.
de la Ballina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gabriel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Łachowski geeft de bal voor. Buitenspel voor Ayerbe. Goede buitenspelval van de verdediging. Carrasso neemt vlug de vrije trap. bin talyani rent richting de bal. bin talyani haalt uit met een fantastische trap. Mota bokst de bal weg.

85e minuut.
Inworp. Lagrange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kargu met een sublieme pass. Hingis rent richting de bal. Hingis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - hyperion fc 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 38%, hyperion fc 62%.
Les Casse-Têtes - hyperion fc 6:2