Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Issy Senla AC
Chauve-inisme Tactiek ISSY 13
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.7 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten solid
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Herényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinković rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herényi. Herényi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft een hoge lob. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - Senla AC 1:0

19e minuut.
Mindonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Mindonnet geeft een lange en hoge pass. Carambol kopt de bal weg. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Tunguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rahis geeft de bal voor. Duvivier rent richting de bal. Carambol is nu in balbezit. Carambol geeft een lange en hoge pass. Pinto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Issy 55%, Senla AC 45%.
Fc Issy - Senla AC 1:0

51e minuut.
Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez geeft een hoge lob. Lantez is nu in balbezit. Lantez geeft een lange en hoge pass. Marinković maakt een snoekduik en kopt de bal. Bielat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Bellesi geeft de bal voor. Marinković krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Güngör passt de bal zonder na te denken. Arnaudeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau met een sublieme pass. Marinković rent richting de bal. Marinković schiet op doel. Bielat bokst de bal weg.

68e minuut.
Arnaudeau probeert naar een medespeler te passen. Mindonnet speelt de bal door. Lantez probeert naar een medespeler te passen. Arnaudeau rent richting de bal. Arnaudeau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hao met een sublieme pass. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Issy - Senla AC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Issy 47%, Senla AC 53%.
Fc Issy - Senla AC 2:0