Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 19:01
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.04 [del]
  • Stadion: Selkis
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 46652
Senla AC Fc Issy
ISSY 13 Tactiek Chauve-inisme
36% Balbezit 64%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
48.7 gemiddelde waardering 64.9
goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen formidabel


8e minuut.
Vacher geeft een hoge lob. Arnaudeau is nu in balbezit. Arnaudeau passt de bal zonder na te denken. Marinković heeft problemen om de bal te vangen. Marinković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mindonnet speelt de bal door. Roessler rent richting de bal. Arnaudeau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnaudeau krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Póczik is nu in balbezit. Vacher geeft de bal voor. Marinković is nu in balbezit. Marinković haalt uit met een fantastische trap. Keidel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Fc Issy 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnaudeau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Seguin de bal. Seguin geeft de bal voor. Marinković krijgt zijn hoofd ertegen. Keidel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Herényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Fc Issy 0:2

22e minuut.
Buzás is nu in balbezit. Buzás geeft een lange en hoge pass. Seguin speelt de bal door. Arnaudeau geeft de bal voor. Marinković maakt een snoekduik en kopt de bal. Keidel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seguin zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marinković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Fc Issy 0:3

23e minuut.
Arnaudeau passt de bal in één keer door. Seguin is nu in balbezit. Seguin speelt de bal door. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Fc Issy 0:4

28e minuut.
Hao passt de bal in één keer door. Buzás bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudeau onderschept slim de pass. Arnaudeau geeft de bal voor. Marinković springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik onderschept slim de pass. Rahis bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik onderschept slim de pass. Póczik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 61%, Fc Issy 39%.
Senla AC - Fc Issy 0:4

55e minuut.
Inworp. Dastarac komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Seguin geeft de bal voor. Jevremović probeert naar een medespeler te passen. Bellesi met een sublieme pass. Marinković is nu in balbezit. Marinković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Fc Issy 0:5

78e minuut.
Peres geeft een hoge lob. Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevremović maakt een afschuwelijke overtreding. Jevremović krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bellesi is nu in balbezit. Bellesi probeert naar een medespeler te passen. Seguin rent richting de bal. Seguin geeft een lange en hoge pass. Marinković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chivadze passt de bal met de wreef. Daar is Mindonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mindonnet met een sublieme pass. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Herényi met een sublieme pass. Seguin rent richting de bal. Seguin met een sublieme pass. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ... Keidel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - Fc Issy 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 61%, Fc Issy 39%.
Senla AC - Fc Issy 0:6