Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes FC Bertheloge .
new442 Tactiek 4-1-4-1
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Cani kan de bal niet met de borst controleren. de Bourgoing speelt de bal door. Benoist bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Talbot kopt de bal weg. Jacques heeft problemen om de bal te vangen. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez onderschept slim de pass. Lopez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Cani bereikt de bal nog maar net als eerste. Täht rent richting de bal. Cani is nu in balbezit. Täht rent richting de bal. Täht haalt uit met een fantastische trap. Tetwin bokst de bal weg.

11e minuut.
van Spaandonck geeft de bal voor. Buitenspel voor Täht. Goede buitenspelval van de verdediging. Cienciała maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Benoist rent richting de bal. Benoist schiet op doel. Paal!

24e minuut.
García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez geeft een hoge lob. Rozmysł kopt de bal weg. Täht is nu in balbezit. Täht haalt uit met een fantastische trap. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Matraxia met een sublieme pass. Cani speelt de bal door. Esati speelt de bal door. Täht rent richting de bal. Täht haalt uit met een fantastische trap. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł schiet op doel. Tetwin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Täht is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cienciała. Cienciała krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rozmysł verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmysł probeert naar een medespeler te passen. Täht is nu in balbezit. Täht haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Le Du bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Du geeft een hoge lob. de Bourgoing speelt de bal door. Benoist rent richting de bal. Benoist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
García Pérez passt de bal met de wreef. Cani rent richting de bal. Cani passt de bal met de wreef. Täht is nu in balbezit. Täht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 54%, FC Bertheloge . 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les Truffes - FC Bertheloge . 0:0

52e minuut.
Avilán met een sublieme pass. Benoist is nu in balbezit. van Spaandonck maakt een afschuwelijke overtreding. van Spaandonck krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Wiman kopt de bal weg. Täht bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała begaat een overtreding. Cienciała krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Täht is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Spaandonck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Täht krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Soyer kopt de bal weg. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Bourgoing. Esati raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Esati kan niet meer verder spelen. Iniestra komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Avilán probeert naar een medespeler te passen. Benoist bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Pérez. Benoist roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Benoist kan niet meer verder spelen. Jasseron komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Täht met een sublieme pass. Iniestra is nu in balbezit. Iniestra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Täht de bal. Täht haalt uit met een fantastische trap. Tetwin bokst de bal weg. Rozmysł rent richting de bal. Tetwin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Täht rent richting de bal. Täht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - FC Bertheloge . 0:1

86e minuut.
Pujol heeft problemen om de bal te vangen. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł passt de bal in één keer door. Täht rent richting de bal. Täht draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 48%, FC Bertheloge . 52%.
Les Truffes - FC Bertheloge . 0:1