Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Casse-Têtes FC Falova
532050316 Tactiek déf aile G
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
65.7 gemiddelde waardering 63.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Sosna geeft een lange en hoge pass. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Gigot kopt de bal weg. Grelich is nu in balbezit. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Mundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sosna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilela komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Hingis krijgt zijn hoofd ertegen. Formiga probeert naar een medespeler te passen. Gigot geeft een lange en hoge pass. Hingis springt en kopt de bal. Mundi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Falova 1:0

15e minuut.
Guillon rent richting de bal. Zagórski verovert de bal door een tackle van achteren. Zagórski geeft een hoge lob. Tătăran krijgt zijn hoofd ertegen. Silvestre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Gigot met een snelle inworp. Kargu rent richting de bal. Kargu passt de bal in één keer door. Lozes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lozes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozes speelt de bal door. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich haalt uit met een fantastische trap. Mundi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Falova 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 43%, FC Falova 57%.
Les Casse-Têtes - FC Falova 2:0

49e minuut.
Stefaniszyn is nu in balbezit. Stefaniszyn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gigot met een snelle inworp. Kargu geeft een hoge lob. Mundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Carrasso probeert naar een medespeler te passen. Taravello heeft problemen om de bal te vangen. Ćurko onderschept slim de pass. Ćurko draait met de bal, schiet en ... Silvestre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Falova 2:1

55e minuut.
Lozes kopt de bal weg. Răduţă is nu in balbezit. Grelich verovert de bal door een tackle van achteren. Grelich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Falova 3:1

57e minuut.
Grelich kopt de bal weg. Lozes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozes passt de bal met de wreef. Hingis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingis haalt uit met een fantastische trap. Mundi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Lozes is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lozes neemt de hoekschop. Grelich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Falova 4:1

66e minuut.
Lozes is nu in balbezit. Lozes passt de bal zonder na te denken. Grelich is nu in balbezit. Grelich schiet op doel. Mundi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Falova 5:1

66e minuut.
Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Hingis rent richting de bal. Hingis passt de bal in één keer door. Lozes is nu in balbezit. Lozes schiet op doel. Mundi bokst de bal weg.

75e minuut.
Lozes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vilela de bal. Grelich is nu in balbezit. Grelich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gigot met de inworp. Kargu heeft problemen om de bal te vangen. Kargu geeft een lange en hoge pass. Grelich maakt een snoekduik en kopt de bal. Mundi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kargu probeert naar een medespeler te passen. Formiga rent richting de bal. Grelich verovert de bal door een tackle van achteren. Grelich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Falova 6:1

85e minuut.
Zagórski rent richting de bal. Zagórski passt de bal zonder na te denken. Hordov rent richting de bal. Hordov draait met de bal, schiet en ... Silvestre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - FC Falova 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 39%, FC Falova 61%.
Les Casse-Têtes - FC Falova 6:2