Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Falova Les Casse-Têtes
5-3-2 k1 Tactiek 532050316
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
66.1 gemiddelde waardering 64.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Ćurko met een sublieme pass. Coinac probeert naar een medespeler te passen. Tătăran rent richting de bal. Tătăran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les Casse-Têtes 1:0

25e minuut.
Vilela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kasmeridis heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Tătăran zijn tegenspeler op de grond. Tătăran krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vilela neemt vlug de vrije trap. Zagórski rent richting de bal. Zagórski geeft een hoge lob. Tătăran maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les Casse-Têtes 2:0

40e minuut.
Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Ćurko speelt de bal door. da Favela rent richting de bal. da Favela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Coinac probeert naar een medespeler te passen. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisanto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tătăran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tătăran neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Falova - Les Casse-Têtes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 56%, Les Casse-Têtes 44%.
FC Falova - Les Casse-Têtes 3:0

57e minuut.
Hingis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Formiga. Hingis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kargu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lozes heeft problemen om de bal te vangen. Lozes geeft de bal voor. Mundi bokst de bal weg.

61e minuut.
Răduţă geeft een lange en hoge pass. Zagórski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasso. Carrasso krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Casas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătăran rent richting de bal. Crisanto rent richting de bal. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran draait met de bal, schiet en ... Silvestre bokst de bal weg.

90e minuut.
Kargu onderschept slim de pass. Ćurko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurko geeft de bal voor. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Falova 56%, Les Casse-Têtes 44%.
FC Falova - Les Casse-Têtes 3:0