Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les ARAVIS hyperion fc
Att Tactiek NEW 2020 AILIER
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
68.2 gemiddelde waardering 55.7
wonderbaarlijk Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Haldimann neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nistorescu met een snelle inworp. Dupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupovac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dupovac probeert naar een medespeler te passen. Nistorescu probeert naar een medespeler te passen. Stéphan probeert naar een medespeler te passen. Křešický is nu in balbezit. Křešický draait met de bal, schiet en ... Mota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu passt de bal met de wreef. Stéphan is nu in balbezit. Stéphan schiet op doel. Mota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - hyperion fc 1:0

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mota niet meer kan verder spelen. Gędłek komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Rangel speelt de bal door. Stéphan rent richting de bal. de la Ballina begaat een overtreding. de la Ballina krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz onderschept slim de pass. Kupisz met een sublieme pass. Ayerbe is nu in balbezit. Ayerbe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan met een sublieme pass. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Křešický krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 47%, hyperion fc 53%.
Les ARAVIS - hyperion fc 1:0

48e minuut.
Chun Yue geeft een lange en hoge pass. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński geeft een hoge lob. Kupisz krijgt zijn hoofd ertegen. Sulei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les ARAVIS - hyperion fc 1:1

60e minuut.
Łachowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montiel komt het veld opgelopen. Bošković neemt vlug de vrije trap. Stéphan rent richting de bal. Stéphan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bravo geeft een hoge lob. Mackenzie kopt de bal weg. Dupovac met een sublieme pass. Křešický rent richting de bal. Křešický draait met de bal, schiet en ... Gędłek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dupovac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stéphan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les ARAVIS - hyperion fc 2:1

64e minuut.
Daar is Acebal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Ballina met een sublieme pass. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft de bal voor. Kupisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chun Yue met een snelle inworp. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldimann begaat een overtreding. Haldimann krijgt een gele kaart. Nistorescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beaucourt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Křešický krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Roncal probeert naar een medespeler te passen. Ayerbe rent richting de bal. Ayerbe geeft een lange en hoge pass. Przybyliński krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Rangel de bal onder controle te krijgen. Sulei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan is nu in balbezit. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan rent richting de bal. Nistorescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bogers is nu in balbezit. Bogers passt de bal met de wreef. Stéphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stéphan haalt uit met een fantastische trap. Gędłek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les ARAVIS 32%, hyperion fc 68%.
Les ARAVIS - hyperion fc 2:1