Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mesnil Vallon FC FC Sneak
Normal Tactiek Strat 1
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 49.3
zwak Schieten solide
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Kell met een sublieme pass. Theisen rent richting de bal. Theisen passt de bal zonder na te denken. Syx is nu in balbezit. Syx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Theisen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Basarabeanu komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Basarabeanu rent richting de bal. Pisetta is nu in balbezit. Zarzycki geeft een lange en hoge pass. Syx is nu in balbezit. Syx schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Weber probeert naar een medespeler te passen. Zarzycki probeert naar een medespeler te passen. Pisetta kan de bal niet met de borst controleren. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. Forestier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:1

21e minuut.
Tur rent richting de bal. Syx verovert de bal door een tackle van achteren. Syx passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kell kan de bal niet met de borst controleren. Belczyk is nu in balbezit. Zarzycki met een sublieme pass. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Syx rent richting de bal. Syx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:2

27e minuut.
Cristóbal is nu in balbezit. Daar is Cristóbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristóbal passt de bal met de wreef. Syx rent richting de bal. Syx draait met de bal, schiet en ... Forestier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Weber is nu in balbezit. Weber passt de bal in één keer door. Moreira Salles rent richting de bal. Syx onderschept slim de pass. Syx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kell rent richting de bal. Syx rent richting de bal. Kell passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu schiet op doel. De bal raakt de paal. Doeltrap. Forestier met een harde bal richting middenveld. Cristóbal kopt de bal weg. Syx is nu in balbezit. Syx geeft een hoge lob. Forestier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:3

36e minuut.
Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal passt de bal met de wreef. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. Pisetta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:4

39e minuut.
Dosca probeert naar een medespeler te passen. Moreira Salles is nu in balbezit. Kell onderschept slim de pass. Kell geeft een lange en hoge pass. Syx springt en kopt de bal. Forestier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Quaroni met een sublieme pass. Syx rent richting de bal. Cristóbal rent richting de bal. Syx bereikt de bal nog maar net als eerste. Syx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:5

45e minuut.
Ćulafić speelt de bal door. Kell heeft problemen om de bal te vangen. Kell met een sublieme pass. Syx rent richting de bal. Syx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesnil Vallon FC 85%, FC Sneak 15%.
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:5

48e minuut.
Pisetta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarzycki met een snelle inworp. Kell geeft de bal voor. Syx krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kell speelt de bal door. Basarabeanu rent richting de bal. Syx is nu in balbezit. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Zarzycki speelt de bal door. Kell rent richting de bal. Kell passt de bal met de wreef. Syx rent richting de bal. Syx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki geeft een lange en hoge pass. Daar is Syx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:6

57e minuut.
Moreira Salles rent richting de bal. Kell onderschept slim de pass. Kell met een sublieme pass. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cristóbal met een sublieme pass. Pisetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu rent richting de bal. Syx bereikt de bal nog maar net als eerste. Syx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Syx probeert de bal aan de voet te houden. Moreira Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Kell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kell krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tur geeft een lange en hoge pass. Dosca probeert de bal met de borst te controleren. Collewaert is nu in balbezit. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kwasiborski bokst de bal weg.

66e minuut.
Kell passt de bal in één keer door. Cristóbal is nu in balbezit. Tur verovert de bal door een tackle van achteren. Syx verovert de bal door een tackle van achteren. Syx schiet op doel. Forestier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Syx is nu in balbezit. Syx draait met de bal, schiet en ... Forestier bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Moreira Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber onderschept slim de pass. Weber speelt de bal door. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Forestier trapt de bal weg. Kell kopt de bal weg. Syx is nu in balbezit. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu schiet op doel. Forestier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Weber met de inworp. Cristóbal rent richting de bal. Cristóbal geeft de bal voor. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu schiet op doel. Forestier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:7

76e minuut.
Sheng is nu in balbezit. Sheng geeft de bal voor. Syx is nu in balbezit. Syx schiet op doel. Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:8

87e minuut.
Weber met een sublieme pass. Cristóbal geeft een hoge lob. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Syx verovert de bal door een tackle van achteren. Syx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesnil Vallon FC 79%, FC Sneak 21%.
Mesnil Vallon FC - FC Sneak 0:8