Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mesnil Vallon FC FC Gnou-gnou
Normal Tactiek 10 du Béarn 4
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
26.2 gemiddelde waardering 26.2
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Mélykúti met een sublieme pass. Piragua geeft de bal voor. Braud speelt de bal door. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak haalt uit met een fantastische trap. Forestier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Brylski rent richting de bal. Brylski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Guillén met een snelle inworp. Mélykúti geeft de bal voor. Forestier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Forestier probeert naar een medespeler te passen. Mélykúti kopt de bal weg. Daar is Babiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nonchev is nu in balbezit. Nonchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Moussaoui met de inworp. Brylski rent richting de bal. Brylski geeft een lange en hoge pass. Boruciński kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stoichkov onderschept slim de pass. Stoichkov geeft een lange en hoge pass. Nonchev rent richting de bal. Hitzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hitzel passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Braud geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Nonchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiak is nu in balbezit. Nonchev is nu in balbezit. Nonchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Daar is Sarriegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin rent richting de bal. Met opzet legt Sarriegi zijn tegenspeler op de grond. Sarriegi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Brylski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wielgosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mélykúti met een sublieme pass. Piragua bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua speelt de bal door. Nonchev rent richting de bal. Nonchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Braud kopt de bal weg. Klungelig pakt Nonchev de bal. Met opzet legt Belczyk zijn tegenspeler op de grond. Nonchev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nonchev kan niet meer verder spelen. Crosskill komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Braud neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Forestier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Belczyk probeert de bal met de borst te controleren. Forestier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Gnou-gnou 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesnil Vallon FC 72%, FC Gnou-gnou 28%.
Mesnil Vallon FC - FC Gnou-gnou 0:1

54e minuut.
Brylski is nu in balbezit. Brylski speelt de bal door. Hitzel rent richting de bal. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak verovert de bal door een tackle van achteren. Babiak passt de bal met de wreef. Crosskill is nu in balbezit. Crosskill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári geeft een lange en hoge pass. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak schiet op doel. Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Gnou-gnou 0:2

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Martin stond buitenspel. Braud neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Quaroni de bal. Babiak rent richting de bal. Babiak geeft de bal voor. Forestier bokst de bal weg.

71e minuut.
Sarriegi geeft een hoge lob. Boruciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Braud de bal. Crosskill bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosskill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pisetta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sánchez Guillén met een snelle inworp. Mélykúti is nu in balbezit. Mélykúti geeft een lange en hoge pass. Forestier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mesnil Vallon FC - FC Gnou-gnou 0:3

80e minuut.
Babiak is nu in balbezit. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak verovert de bal door een tackle van achteren. Babiak geeft de bal voor. Crosskill heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mesnil Vallon FC 64%, FC Gnou-gnou 36%.
Mesnil Vallon FC - FC Gnou-gnou 0:3