Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE FC Spartak Pau
BASIQUE Tactiek 523
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
37 gemiddelde waardering 27
good Schieten poor
weak Passen poor
good Verdedigen poor


6e minuut.
Auguste kopt de bal weg. Hostinský probeert naar een medespeler te passen. van Gobbel met een sublieme pass. Saračević is nu in balbezit. Saračević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Billet verovert de bal door een tackle van achteren. Billet geeft de bal voor. Trezeguet heeft problemen om de bal te vangen. van Gobbel is nu in balbezit. van Gobbel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 1:0

14e minuut.
Inworp. Trosino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kifonidis met een sublieme pass. Saračević is nu in balbezit. Saračević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Remetter probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 2:0

19e minuut.
Hanot is nu in balbezit. Saračević onderschept slim de pass. Saračević passt de bal zonder na te denken. Daar is Hostinský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hostinský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 3:0

22e minuut.
Trosino met de inworp. Kifonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Auguste ... Strafschop! Kifonidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saračević legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saračević bereikt de bal nog maar net als eerste. Saračević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 4:0

23e minuut.
Zanon heeft problemen om de bal te vangen. Zanon probeert naar een medespeler te passen. Auguste rent richting de bal. Saračević onderschept slim de pass. Saračević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 5:0

26e minuut.
Varane speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hostinský met de inworp. van Gobbel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gobbel geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 6:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hostinský met de inworp. van Gobbel probeert naar een medespeler te passen. Saračević is nu in balbezit. Saračević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Remetter trapt de bal weg. Saračević is nu in balbezit. Hanot rent richting de bal. Saračević verovert de bal door een tackle van achteren. Saračević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 7:0

29e minuut.
van Gobbel verovert de bal door een tackle van achteren. van Gobbel passt de bal met de wreef. Hostinský is nu in balbezit. van Gobbel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gobbel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 8:0

31e minuut.
Trezeguet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saračević de bal. Auguste rent richting de bal. Saračević verovert de bal door een tackle van achteren. Saračević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 9:0

34e minuut.
Kuz`min geeft een hoge lob. Daar is Marcoleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcoleta passt de bal met de wreef. Saračević rent richting de bal. Saračević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 10:0

40e minuut.
Hostinský is nu in balbezit. Hostinský passt de bal met de wreef. van Gobbel met een sublieme pass. Saračević bereikt de bal nog maar net als eerste. Saračević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 11:0

42e minuut.
Auguste rent richting de bal. Marcoleta onderschept slim de pass. Marcoleta geeft een hoge lob. van Gobbel rent richting de bal. van Gobbel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kifonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguste verovert de bal door een tackle van achteren. Auguste speelt de bal door. Hostinský rent richting de bal. Hostinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOYEUSE GARDE FORESTOISE 29%, FC Spartak Pau 71%.
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 12:0

56e minuut.
Trosino geeft een hoge lob. Auguste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Gobbel probeert naar een medespeler te passen. Hostinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hostinský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Marcoleta rent richting de bal. Marcoleta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Auguste de bal onder controle te krijgen. Hostinský rent richting de bal. Hostinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 13:0

63e minuut.
Inworp. Hostinský met een snelle inworp. Varane rent richting de bal. van Gobbel onderschept slim de pass. van Gobbel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 14:0

66e minuut.
Hostinský maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trosino rent richting de bal. Trosino geeft de bal voor. van Gobbel rent richting de bal. van Gobbel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hostinský passt de bal in één keer door. Auguste is nu in balbezit. Auguste geeft een lange en hoge pass. Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Auguste bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguste geeft de bal voor. Hostinský kopt de bal weg. van Gobbel is nu in balbezit. van Gobbel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 15:0

71e minuut.
Daar is Remetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gobbel onderschept slim de pass. van Gobbel speelt de bal door. Daar is Saračević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saračević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 16:0

73e minuut.
Varane rent richting de bal. van Gobbel onderschept slim de pass. van Gobbel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hostinský de bal. Hostinský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 17:0

76e minuut.
Billet onderschept slim de pass. Billet passt de bal zonder na te denken. Hanot is nu in balbezit. Saračević verovert de bal door een tackle van achteren. Saračević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 18:0

80e minuut.
Hanot verovert de bal door een tackle van achteren. Trosino onderschept slim de pass. Trosino met een sublieme pass. Hostinský is nu in balbezit. Hostinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 19:0

87e minuut.
Billet bereikt de bal nog maar net als eerste. Billet geeft een lange en hoge pass. Marcoleta kopt de bal weg. van Gobbel is nu in balbezit. van Gobbel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOYEUSE GARDE FORESTOISE 26%, FC Spartak Pau 74%.
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - FC Spartak Pau 20:0