Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
templiers Les boufs
diamand Tactiek Live
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 64.3
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Kapera met een sublieme pass. Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu geeft een hoge lob. Pinho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Les boufs 1:0

16e minuut.
Poddaný speelt de bal door. Lutuc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walas. Walas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Lorenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma rent richting de bal. Surma geeft de bal voor. Lutuc is nu in balbezit. Lutuc schiet op doel. Cabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kapera geeft de bal voor. Klungelig pakt Krivus de bal. Pinho rent richting de bal. Pinho draait met de bal, schiet en ... Dzielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Les boufs 2:0

34e minuut.
Perrier passt de bal met de wreef. Verbrugge is nu in balbezit. Kapera geeft een lange en hoge pass. Verbrugge geeft een lange en hoge pass. Vălăhuţă springt en kopt de bal. Cabelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Perrier rent richting de bal. Find verovert de bal door een tackle van achteren. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc haalt uit met een fantastische trap. Cabelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Les boufs 2:1

39e minuut.
Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Pinho rent richting de bal. Lorenz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lorenz krijgt een gele kaart. Pinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dzielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

43e minuut.
Käppler onderschept slim de pass. Kapera met een sublieme pass. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Les boufs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templiers 42%, Les boufs 58%.
templiers - Les boufs 3:1

46e minuut.
Verbrugge probeert naar een medespeler te passen. Perrier rent richting de bal. Walas onderschept slim de pass. Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Teodorescu passt de bal in één keer door. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera speelt de bal door. Krivus is nu in balbezit. Krivus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kolašinac geeft de bal voor. Klungelig pakt Perrier de bal. Find begaat een overtreding. Find krijgt een gele kaart. Perrier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Verbrugge neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lutuc rent richting de bal. Uriguen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lutuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lutuc neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

61e minuut.
Lutuc is nu in balbezit. Vălăhuţă rent richting de bal. Lutuc is nu in balbezit. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Yiu Chung is nu in balbezit. Yiu Chung speelt de bal door. Castelvecc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus onderschept slim de pass. Krivus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Les boufs 4:1

67e minuut.
Mesilane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verbrugge probeert naar een medespeler te passen. Vălăhuţă is nu in balbezit. Perrier is nu in balbezit. Perrier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier passt de bal met de wreef. Lutuc is nu in balbezit. Lutuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Les boufs 4:2

79e minuut.
Castelvecc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Vălăhuţă passt de bal met de wreef. Perrier rent richting de bal. Perrier haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Find is nu in balbezit. Vălăhuţă onderschept slim de pass. Vălăhuţă passt de bal met de wreef. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier schiet op doel. Cabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dzielski trapt de bal weg. Mesilane probeert de bal aan de voet te houden. Verbrugge speelt de bal door. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templiers 59%, Les boufs 41%.
templiers - Les boufs 4:2