Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:10
  • Competitiewedstrijd: National.03
  • Stadion: templiers Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 36352
templiers Vazymeylamoilah Spor
diamand Tactiek qtud off +
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 58
formidable Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Kapera passt de bal met de wreef. Ferret onderschept slim de pass. Krivus rent richting de bal. Daar is Krivus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivus draait met de bal, schiet en ... Mulligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapera neemt de hoekschop. Krivus maakt een snoekduik en kopt de bal. Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Martini is nu in balbezit. Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek onderschept slim de pass. Gromek draait met de bal, schiet en ... Cabelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Vazymeylamoilah Spor 0:1

13e minuut.
Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini onderschept slim de pass. Armand rent richting de bal. Armand geeft een hoge lob. Gromek maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Filho geeft een lange en hoge pass. Caillet probeert de bal met de borst te controleren. Find rent richting de bal. Caillet verovert de bal door een tackle van achteren. Caillet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Beaudier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yiu Chung de bal. Yiu Chung passt de bal zonder na te denken. Krivus rent richting de bal. Krivus draait met de bal, schiet en ... Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pinho is nu in balbezit. Kapera rent richting de bal. Kapera passt de bal in één keer door. Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus draait met de bal, schiet en ... Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Beaudier geeft een lange en hoge pass. Gromek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisień. Lisień krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Mesilane met een sublieme pass. Krivus is nu in balbezit. Krivus draait met de bal, schiet en ... Mulligan bokst de bal weg.

42e minuut.
Mekehout verovert de bal door een tackle van achteren. Kapera rent richting de bal. Kapera passt de bal met de wreef. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho haalt uit met een fantastische trap. Mulligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templiers 53%, Vazymeylamoilah Spor 47%.
templiers - Vazymeylamoilah Spor 0:1

47e minuut.
Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero met een sublieme pass. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Teodorescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerrero de bal. Kapera rent richting de bal. Pinho is nu in balbezit. Pinho schiet op doel. Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Armand rent richting de bal. Armand passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martini de bal. Martini geeft een lange en hoge pass. Gromek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Caillet is nu in balbezit. Caillet speelt de bal door. Martini is nu in balbezit. Martini draait met de bal, schiet en ... Cabelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Vazymeylamoilah Spor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templiers 66%, Vazymeylamoilah Spor 34%.
templiers - Vazymeylamoilah Spor 0:2