Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique de Marseille 1993 templiers
3-5-2 Tactiek diamand
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 61.2
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Daar is Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halický rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinho. Pinho krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kapera speelt de bal door. Yiu Chung speelt de bal door. Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus draait met de bal, schiet en ... Botti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mesilane rent richting de bal. Mesilane passt de bal in één keer door. Yiu Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Chung geeft een hoge lob. Krivus maakt een snoekduik en kopt de bal. Botti bokst de bal weg. Pinho rent richting de bal. Pinho schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - templiers 0:1

12e minuut.
Yiu Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Chung passt de bal met de wreef. Kapera met een sublieme pass. Krivus is nu in balbezit. Krivus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Evstropov geeft een lange en hoge pass. Daar is Find, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gładysiewicz onderschept slim de pass. Gładysiewicz schiet op doel. Cabelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:1

15e minuut.
Yiu Chung met een sublieme pass. Mesilane geeft de bal voor. Pinho kopt de bal weg. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krivus krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Klungelig pakt Pinho de bal. Pinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:2

17e minuut.
Klungelig pakt Geletka de bal. Geletka passt de bal zonder na te denken. Halický rent richting de bal. Krivus onderschept slim de pass. Krivus draait met de bal, schiet en ... Botti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rangelov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiu Chung met de inworp. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Krivus is nu in balbezit. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho haalt uit met een fantastische trap. Botti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krivus is nu in balbezit. Krivus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:3

25e minuut.
Teodorescu speelt de bal door. Kapera speelt de bal door. Krivus rent richting de bal. Krivus draait met de bal, schiet en ... Botti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Yiu Chung met de inworp. Krivus rent richting de bal. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera draait met de bal, schiet en ... Botti bokst de bal weg. Pinho rent richting de bal. Pinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:4

40e minuut.
Halický geeft een lange en hoge pass. Pinho rent richting de bal. Halický is nu in balbezit. Pinho onderschept slim de pass. Pinho haalt uit met een fantastische trap. Botti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Zamojda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique de Marseille 1993 70%, templiers 30%.
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:4

49e minuut.
Krivus is nu in balbezit. Halický tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krivus raakt geblesseerd tijdens het duel. Mesilane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinho springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Uriguen probeert naar een medespeler te passen. Yiu Chung met een sublieme pass. Kapera speelt de bal door. Krivus is nu in balbezit. Krivus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Botti trapt de bal weg van het doel. Teodorescu kopt de bal weg. Daar is Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krivus is nu in balbezit. Krivus schiet op doel. Botti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:5

60e minuut.
Kapera passt de bal zonder na te denken. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu passt de bal met de wreef. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Lambe komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Mesilane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesilane geeft de bal voor. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivus is nu in balbezit. Krivus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Kapera met een sublieme pass. Krivus rent richting de bal. Krivus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yiu Chung passt de bal zonder na te denken. Mesilane rent richting de bal. Mesilane geeft de bal voor. Krivus rent richting de bal. Krivus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mesilane probeert naar een medespeler te passen. Yiu Chung rent richting de bal. Yiu Chung geeft een lange en hoge pass. Pinho kopt de bal weg. Krivus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krivus is nu in balbezit. Krivus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:6

86e minuut.
Walas geeft de bal voor. Klungelig pakt Pinho de bal. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus is nu in balbezit. Krivus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kapera rent richting de bal. Kapera geeft een lange en hoge pass. Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus haalt uit met een fantastische trap. Botti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique de Marseille 1993 57%, templiers 43%.
Olympique de Marseille 1993 - templiers 1:7