Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pied-carré FC Phx-FC
352 Tactiek Fck
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 39
average Schieten good
excellent Passen good
adequate Verdedigen adequate


14e minuut.
Delmas speelt de bal door. Doucet is nu in balbezit. Monnier geeft een hoge lob. Georget is nu in balbezit. Georget schiet op doel. Mateescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Phx-FC 1:0

16e minuut.
Delmas geeft een hoge lob. Gomez kopt de bal weg. Doucet heeft problemen om de bal te vangen. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Monnier geeft een lange en hoge pass. Jiagui heeft problemen om de bal te vangen. Georget rent richting de bal. Georget schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Phx-FC 2:0

22e minuut.
Peizhi passt de bal zonder na te denken. Ränk rent richting de bal. Ränk passt de bal met de wreef. Dzhevizov is nu in balbezit. Dzhevizov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Delmas met de inworp. Peizhi met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Delmas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Georget maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sarrazin met een snelle inworp. Peizhi probeert de bal met de borst te controleren. Peizhi probeert naar een medespeler te passen. Dzhevizov rent richting de bal. Dzhevizov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 44%, Phx-FC 56%.
Pied-carré FC - Phx-FC 2:0

52e minuut.
Delmas is nu in balbezit. Delmas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sarrazin de bal onder controle te krijgen. Georget springt en kopt de bal. Mateescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Phx-FC 3:0

53e minuut.
Peizhi rent richting de bal. Peizhi passt de bal zonder na te denken. Negreanu is nu in balbezit. Ränk rent richting de bal. Ränk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Peizhi onderschept slim de pass. Peizhi met een sublieme pass. Dzhevizov rent richting de bal. Dzhevizov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Delmas met de inworp. Peizhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Monnier onderschept slim de pass. Monnier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Delmas rent richting de bal. Delmas met een sublieme pass. Monnier probeert naar een medespeler te passen. Georget is nu in balbezit. Georget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Phx-FC 4:0

68e minuut.
Trouve passt de bal met de wreef. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Monnier speelt de bal door. Doucet bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Careta verovert de bal door een tackle van achteren. Brasseur is nu in balbezit. Brasseur speelt de bal door. Daar is Delmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doucet rent richting de bal. Doucet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - Phx-FC 5:0

79e minuut.
Felčan met een snelle inworp. Georget rent richting de bal. Georget passt de bal in één keer door. Doucet bereikt de bal nog maar net als eerste. Doucet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 36%, Phx-FC 64%.
Pied-carré FC - Phx-FC 5:0