Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Jack City FC Jujucam
but Tactiek libmdf
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
47.1 gemiddelde waardering 56.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen solid


15e minuut.
Gherman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luvarà speelt de bal door. Moro rent richting de bal. Formoso onderschept slim de pass. Formoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Idini de bal. Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Leonard rent richting de bal. Leonard draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - FC Jujucam 0:1

21e minuut.
Gherman is nu in balbezit. Clément onderschept slim de pass. Clément met een sublieme pass. Klungelig pakt Mielony de bal. Mielony geeft een lange en hoge pass. Sidoruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice met een sublieme pass. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard heeft problemen om de bal te vangen. Leonard draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Luvarà passt de bal in één keer door. Formoso is nu in balbezit. Formoso geeft de bal voor. Leonard is nu in balbezit. Leonard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gherman passt de bal in één keer door. Formoso heeft problemen om de bal te vangen. Formoso speelt de bal door. Leonard rent richting de bal. Leonard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo geeft een lange en hoge pass. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 51%, FC Jujucam 49%.
New Jack City - FC Jujucam 0:1

51e minuut.
Gherman kopt de bal weg. Moro heeft problemen om de bal te vangen. Formoso is nu in balbezit. Formoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - FC Jujucam 0:2

54e minuut.
Gherman met een sublieme pass. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Formoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Leonard neemt zijn aanloop. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Daar is Mougin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenice bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice probeert naar een medespeler te passen. Leonard heeft problemen om de bal te vangen. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Luvarà verovert de bal door een tackle van achteren. Luvarà met een sublieme pass. Formoso is nu in balbezit. Formoso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Gallo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boutet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clément bereikt de bal nog maar net als eerste. Clément haalt uit met een fantastische trap. Sidoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - FC Jujucam 1:2

76e minuut.
Chung geeft de bal voor. Küloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yenice probeert naar een medespeler te passen. Leonard rent richting de bal. Leonard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Idini geeft een hoge lob. Beger geeft de bal voor. Daar is Leonard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonard draait met de bal, schiet en ... Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - FC Jujucam 1:3

81e minuut.
Klungelig pakt Chung de bal. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciniselli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciniselli krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin geeft de bal voor. Boutet is nu in balbezit. Boutet geeft een lange en hoge pass. Mielony krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 54%, FC Jujucam 46%.
New Jack City - FC Jujucam 1:3