Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam New Jack City
libmdf Tactiek but
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Leonard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huguet. Leonard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luvarà zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Moro de bal. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard rent richting de bal. Leonard haalt uit met een fantastische trap. Slanina bokst de bal weg.

8e minuut.
Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciniselli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mielony is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacot met een snel genomen vrije trap. Mielony springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - New Jack City 0:1

12e minuut.
Mielony kopt de bal weg. Daar is Takatalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ... Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jujucam - New Jack City 1:1

14e minuut.
Racine kopt de bal weg. Daar is Antipani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clément rent richting de bal. Clément haalt uit met een fantastische trap. Sidoruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chung is nu in balbezit. Chung passt de bal met de wreef. Takatalo heeft problemen om de bal te vangen. Takatalo speelt de bal door. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Ciniselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallo rent richting de bal. Gallo geeft de bal voor. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Formoso rent richting de bal. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - New Jack City 2:1

44e minuut.
Gallo speelt de bal door. Clément is nu in balbezit. Clément passt de bal met de wreef. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 56%, New Jack City 44%.
FC Jujucam - New Jack City 2:1

50e minuut.
Gherman kopt de bal weg. Klungelig pakt Formoso de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeannin. Formoso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

56e minuut.
Gherman probeert naar een medespeler te passen. Formoso rent richting de bal. Moro begaat een overtreding. Moro krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mougin met een sublieme pass. Pacot speelt de bal door. Leonard is nu in balbezit. Leonard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ionele met een sublieme pass. Antipani rent richting de bal. Clément begaat een overtreding. Clément krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Luvarà probeert naar een medespeler te passen. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Leonard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonard draait met de bal, schiet en ... Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - New Jack City 3:1

84e minuut.
Klungelig pakt Luvarà de bal. Luvarà met een sublieme pass. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Leonard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonard draait met de bal, schiet en ... Slanina bokst de bal weg. Jeannin rent richting de bal. Jeannin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherman met de inworp. Luvarà geeft een lange en hoge pass. Slanina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 50%, New Jack City 50%.
FC Jujucam - New Jack City 3:1