Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grenoble Foot 38 Breizh Sharks
GF38 Nat Tactiek Essai3
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 37.7
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Mesnier rent richting de bal. Mesnier geeft een lange en hoge pass. Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft een lange en hoge pass. Malgrati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jourde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badir komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat González niet meer kan verder spelen. Minet komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesnier is nu in balbezit. Mesnier passt de bal met de wreef. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doublet onderschept slim de pass. Met opzet legt Kačena zijn tegenspeler op de grond. Doublet raakt geblesseerd tijdens het duel. Lüthi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malgrati krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena geeft een hoge lob. Guldhammer is nu in balbezit. Csáky rent richting de bal. Csáky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 43%, Breizh Sharks 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grenoble Foot 38 - Breizh Sharks 0:0

50e minuut.
Auger geeft de bal voor. Guldhammer rent richting de bal. Pinilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinilla krijgt een gele kaart. Guldhammer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guldhammer kan niet meer verder spelen. Pinilla geeft de bal voor. Breś komt het veld opgelopen. Kaladirobov met een snel genomen vrije trap. Csáky is nu in balbezit. Paal! Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Csáky is nu in balbezit. Csáky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - Breizh Sharks 1:0

55e minuut.
Kaladirobov rent richting de bal. Kaladirobov geeft een lange en hoge pass. Daar is Mesnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csáky is nu in balbezit. Csáky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lüthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüthi passt de bal met de wreef. Herezjatyk rent richting de bal. Ulutürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ulutürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Breś probeert naar een medespeler te passen. Kačena is nu in balbezit. Kačena speelt de bal door. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Breś met de inworp. Kaladirobov rent richting de bal. Kaladirobov geeft een hoge lob. Handžić rent richting de bal. Handžić draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Breś is nu in balbezit. Breś passt de bal zonder na te denken. Csáky rent richting de bal. Csáky draait met de bal, schiet en ... Minet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - Breizh Sharks 2:0

77e minuut.
Breś rent richting de bal. Breś passt de bal zonder na te denken. Mesnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky onderschept slim de pass. Csáky geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Minet speelt de bal door. Kačena kopt de bal weg. Handžić is nu in balbezit. Handžić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Badir heeft problemen om de bal te vangen. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auger. Handžić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kačena wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. Csáky rent richting de bal. Csáky schiet op doel. Mesnier probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Badir heeft problemen om de bal te vangen. Kačena rent richting de bal. Kačena passt de bal met de wreef. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Handžić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - Breizh Sharks 3:0

87e minuut.
Malgrati met een sublieme pass. Auger speelt de bal door. Doublet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csáky is nu in balbezit. Csáky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - Breizh Sharks 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 21%, Breizh Sharks 79%.
Grenoble Foot 38 - Breizh Sharks 4:0