Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breizh Sharks Grenoble Foot 38
Essai3 Tactiek GF38 Nat
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen good


7e minuut.
Daar is Ellicott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellicott passt de bal met de wreef. Breś geeft de bal voor. Handžić heeft problemen om de bal te vangen. Handžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Breś verovert de bal door een tackle van achteren. Breś met een sublieme pass. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Handžić draait met de bal, schiet en ... González maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - Grenoble Foot 38 0:1

23e minuut.
Kačena is nu in balbezit. Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
MacMath geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinilla met de inworp. Lüthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüthi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jourde is nu in balbezit. Jourde geeft een lange en hoge pass. Handžić rent richting de bal. Handžić draait met de bal, schiet en ... González probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - Grenoble Foot 38 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 55%, Grenoble Foot 38 45%.
Breizh Sharks - Grenoble Foot 38 0:2

60e minuut.
Jourde rent richting de bal. Jourde passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Breś de bal onder controle te krijgen. Kaladirobov rent richting de bal. Kaladirobov passt de bal in één keer door. González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Kaladirobov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen geeft een hoge lob. Handžić rent richting de bal. Handžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas speelt de bal door. Daar is Lüthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Handžić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bråthen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Breś de bal. Breś geeft een hoge lob. Kačena is nu in balbezit. Kačena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - Grenoble Foot 38 0:3

84e minuut.
Badiale geeft een lange en hoge pass. Breś bereikt de bal nog maar net als eerste. Breś passt de bal in één keer door. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Breś speelt de bal door. Ellicott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellicott passt de bal met de wreef. Handžić rent richting de bal. Handžić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mesnier onderschept slim de pass. Mesnier geeft een hoge lob. Kapsas kopt de bal weg. Breś is nu in balbezit. Breś geeft een hoge lob. González kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 77%, Grenoble Foot 38 23%.
Breizh Sharks - Grenoble Foot 38 0:3