Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam dreamstar
libmdf Tactiek ced
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Luvarà geeft een hoge lob. Leonard kopt de bal weg. Menu met een sublieme pass. Cadet is nu in balbezit. Cadet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Van Sam passt de bal met de wreef. Lobão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobão passt de bal met de wreef. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet schiet op doel. Sidoruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Van Sam kopt de bal weg. Cadet controleert de bal met de borst. Ciniselli probeert naar een medespeler te passen. Lobão is nu in balbezit. Lobão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Linares maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Ciniselli de bal. Cadet is nu in balbezit. Cadet draait met de bal, schiet en ... Sidoruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - dreamstar 0:1

24e minuut.
Kisjelica is nu in balbezit. Kisjelica passt de bal met de wreef. Luvarà met een sublieme pass. Yenice is nu in balbezit. Yenice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Leonard stond buitenspel. Mezzaro neemt vlug de vrije trap. Cadet is nu in balbezit. Cadet haalt uit met een fantastische trap. Sidoruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Menu speelt de bal door. Lobão is nu in balbezit. Met opzet legt Luvarà zijn tegenspeler op de grond. Luvarà is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Yenice probeert de bal aan de voet te houden. Mezzaro probeert naar een medespeler te passen. Kisjelica is nu in balbezit. Kisjelica geeft de bal voor. Van Sam springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu speelt de bal door. Van Sam rent richting de bal. Van Sam schiet op doel. Sidoruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - dreamstar 0:2

43e minuut.
Beger met een sublieme pass. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman passt de bal in één keer door. Leonard is nu in balbezit. Leonard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 63%, dreamstar 37%.
FC Jujucam - dreamstar 0:2

47e minuut.
Antipani verovert de bal door een tackle van achteren. Antipani geeft een hoge lob. Leonard bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard schiet op doel. Pankas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - dreamstar 1:2

52e minuut.
Lobão passt de bal met de wreef. Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Beger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beger krijgt een gele kaart. Van Sam raakt geblesseerd tijdens het duel. Ajuwa komt het veld opgelopen. Lobão zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Antipani de bal. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. Sidoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - dreamstar 1:3

63e minuut.
Cubas onderschept slim de pass. Cubas geeft de bal voor. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam schiet op doel. Sidoruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - dreamstar 1:4

65e minuut.
Lobão speelt de bal door. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam passt de bal met de wreef. Cadet rent richting de bal. Cadet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Yenice passt de bal met de wreef. Pankas speelt de bal door. Antipani rent richting de bal. Van Sam onderschept slim de pass. Van Sam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ajuwa speelt de bal door. Menu probeert naar een medespeler te passen. Ciniselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet schiet op doel. Sidoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Cubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubas met een sublieme pass. Kisjelica speelt de bal door. Daar is Lobão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Somers geeft een hoge lob. Cadet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Sam rent richting de bal. Van Sam schiet op doel. Sidoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - dreamstar 1:5

77e minuut.
Yenice is nu in balbezit. Yenice passt de bal met de wreef. Chung is nu in balbezit. Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet haalt uit met een fantastische trap. Sidoruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cadet rent richting de bal. Cadet schiet op doel. Sidoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - dreamstar 1:6

80e minuut.
Kisjelica met een sublieme pass. Van Sam rent richting de bal. Van Sam speelt de bal door. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 69%, dreamstar 31%.
FC Jujucam - dreamstar 1:6