Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreamstar FC Jujucam
ced Tactiek libmdf
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten solid
solid Passen very good
outstanding Verdedigen very good


7e minuut.
Haliwa heeft problemen om de bal te vangen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonard onderschept slim de pass. Leonard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - FC Jujucam 0:1

13e minuut.
Menu passt de bal zonder na te denken. Clain is nu in balbezit. Clain passt de bal met de wreef. Cadet is nu in balbezit. Cadet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas onderschept slim de pass. Cubas met een sublieme pass. Cadet is nu in balbezit. Cadet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Gherman passt de bal in één keer door. Leonard rent richting de bal. Leonard passt de bal met de wreef. Takatalo rent richting de bal. Takatalo draait met de bal, schiet en ... Pankas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 40%, FC Jujucam 60%.
dreamstar - FC Jujucam 0:1

49e minuut.
Inworp. Menu met de inworp. Cubas is nu in balbezit. Cubas geeft een hoge lob. Cadet springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mezzaro onderschept slim de pass. Mezzaro probeert naar een medespeler te passen. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet draait met de bal, schiet en ... Sidoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dreamstar - FC Jujucam 1:1

57e minuut.
Menu verovert de bal door een tackle van achteren. Menu met een sublieme pass. Clain rent richting de bal. Clain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - FC Jujucam 2:1

60e minuut.
Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain passt de bal met de wreef. Kisjelica speelt de bal door. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. de Aguilar Malda komt het veld opgelopen. Piech komt het veld opgelopen. Siperco komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chung geeft een lange en hoge pass. Formoso kopt de bal weg. Gherman rent richting de bal. Gherman geeft een hoge lob. Leonard springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet passt de bal in één keer door. Kisjelica rent richting de bal. Piech is nu in balbezit. Piech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Menu rent richting de bal. Gallo onderschept slim de pass. Siperco onderschept slim de pass. Siperco draait met de bal, schiet en ... Sidoruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - FC Jujucam 3:1

73e minuut.
Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz geeft de bal voor. Siperco kopt de bal weg. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Menu passt de bal in één keer door. Ciniselli rent richting de bal. Cadet onderschept slim de pass. Cadet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - FC Jujucam 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 32%, FC Jujucam 68%.
dreamstar - FC Jujucam 4:1