Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Jack City jura nord foot
but Tactiek équilibre
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.4 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten very good
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Marion rent richting de bal. Marion passt de bal met de wreef. Jeannin rent richting de bal. Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren. Joyaut haalt uit met een fantastische trap. Slanina bokst de bal weg.

7e minuut.
Marion speelt de bal door. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clément. Clément krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Biancheri geeft een lange en hoge pass. Adrianov kopt de bal weg. Daar is Idini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - jura nord foot 0:1

22e minuut.
Boutet speelt de bal door. Clément probeert de bal met de borst te controleren. Nenhum de Nós begaat een overtreding. Nenhum de Nós krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Willock trapt de bal weg. Boutet kopt de bal weg. Daar is Pierzchała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Joyaut met een sublieme pass. Marion rent richting de bal. Marion speelt de bal door. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nenhum de Nós passt de bal zonder na te denken. Marion probeert naar een medespeler te passen. Joyaut is nu in balbezit. Joyaut haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - jura nord foot 0:2

39e minuut.
Biancheri met een sublieme pass. Barlotta rent richting de bal. Marion verovert de bal door een tackle van achteren. Marion geeft een lange en hoge pass. Adrianov krijgt zijn hoofd ertegen. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mougin bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler onderschept slim de pass. Soler speelt de bal door. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joyaut rent richting de bal. Joyaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - jura nord foot 0:3

45e minuut.
Daar is Racine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clément is nu in balbezit. Clément passt de bal met de wreef. Huguet rent richting de bal. Huguet haalt uit met een fantastische trap. Willock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 57%, jura nord foot 43%.
New Jack City - jura nord foot 0:3

47e minuut.
Biancheri probeert naar een medespeler te passen. Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin speelt de bal door. Marion geeft de bal voor. Adrianov springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Daar is Küloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov is nu in balbezit. Küloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adrianov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adrianov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adrianov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nenhum de Nós probeert naar een medespeler te passen. Biancheri heeft problemen om de bal te vangen. Biancheri probeert naar een medespeler te passen. Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Soler passt de bal zonder na te denken. Idini onderschept slim de pass. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Jack City - jura nord foot 0:4

58e minuut.
Marion speelt de bal door. Klungelig pakt Joyaut de bal. Joyaut met een sublieme pass. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Biancheri rent richting de bal. Clément verovert de bal door een tackle van achteren. Clément met een sublieme pass. Mielony is nu in balbezit. Mielony draait met de bal, schiet en ... Willock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Adrianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racine is nu in balbezit. Soler onderschept slim de pass. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Slanina trapt de bal weg van het doel. Nenhum de Nós kopt de bal weg. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren. Joyaut schiet op doel. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Joyaut is nu in balbezit. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Adrianov kopt de bal weg. Soler rent richting de bal. Soler passt de bal met de wreef. Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mougin geeft de bal voor. Clément speelt de bal door. Marion rent richting de bal. Marion geeft een lange en hoge pass. Adrianov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Darras komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Jack City 64%, jura nord foot 36%.
New Jack City - jura nord foot 0:4