Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jura nord foot New Jack City
mod Tactiek but
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten adequate
excellent Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Nenhum de Nós met een sublieme pass. Kuruzović is nu in balbezit. Idini rent richting de bal. Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nenhum de Nós speelt de bal door. Daar is Adrianov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacot krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Joyaut de bal. Joyaut geeft de bal voor. Racine kopt de bal weg. Boutet heeft problemen om de bal te vangen. Boutet geeft een lange en hoge pass. Willock bokst de bal weg.

18e minuut.
Soler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós passt de bal met de wreef. Kuruzović is nu in balbezit. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adrianov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Küloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Küloğlu passt de bal in één keer door. Mougin met een sublieme pass. Huguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Huguet draait met de bal, schiet en ... Willock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Clément bereikt de bal nog maar net als eerste. Clément passt de bal met de wreef. Pierzchała onderschept slim de pass. Huguet is nu in balbezit. Huguet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós onderschept slim de pass. Kuruzović is nu in balbezit. Nenhum de Nós is nu in balbezit. Nenhum de Nós schiet op doel. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Biancheri rent richting de bal. Clément verovert de bal door een tackle van achteren. Clément passt de bal in één keer door. Huguet is nu in balbezit. Huguet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jura nord foot 47%, New Jack City 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jura nord foot - New Jack City 0:0

46e minuut.
Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós passt de bal met de wreef. Adrianov is nu in balbezit. Nenhum de Nós rent richting de bal. Nenhum de Nós draait met de bal, schiet en ... Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - New Jack City 1:0

48e minuut.
Beaulieu met een sublieme pass. Soler rent richting de bal. Soler passt de bal met de wreef. Kuruzović rent richting de bal. Kuruzović draait met de bal, schiet en ... Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adrianov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - New Jack City 2:0

50e minuut.
Nenhum de Nós probeert naar een medespeler te passen. Kuruzović is nu in balbezit. Nenhum de Nós speelt de bal door. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Slanina bokst de bal weg. Adrianov rent richting de bal. Adrianov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - New Jack City 3:0

57e minuut.
Marion rent richting de bal. Marion passt de bal met de wreef. Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós schiet op doel. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kuruzović heeft problemen om de bal te vangen. Nenhum de Nós is nu in balbezit. Nenhum de Nós passt de bal met de wreef. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Joyaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marion rent richting de bal. Marion speelt de bal door. Nenhum de Nós heeft problemen om de bal te vangen. Nenhum de Nós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov geeft de bal voor. Biancheri is nu in balbezit. Biancheri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nenhum de Nós is nu in balbezit. Nenhum de Nós passt de bal in één keer door. Adrianov rent richting de bal. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - New Jack City 4:0

83e minuut.
Joyaut rent richting de bal. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Nenhum de Nós is nu in balbezit. Nenhum de Nós geeft de bal voor. Kuruzović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
jura nord foot - New Jack City 5:0

87e minuut.
Biancheri rent richting de bal. Biancheri geeft een lange en hoge pass. Daar is Joyaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Slanina bokst de bal weg. Racine bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soler zal de hoekschop nemen. Adrianov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nenhum de Nós bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenhum de Nós speelt de bal door. Adrianov is nu in balbezit. Kuruzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuruzović draait met de bal, schiet en ... Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jura nord foot 30%, New Jack City 70%.
jura nord foot - New Jack City 5:0