Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grenoble Foot 38 FC Weenjoy
GF38 Nat Tactiek new+
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


1e minuut.
Moisoiu speelt de bal door. Ellicott is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Predeanu. Ellicott wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Kačena passt de bal in één keer door. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Handžić passt de bal met de wreef. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky draait met de bal, schiet en ... Cervero bokst de bal weg.

20e minuut.
Ebbesen verovert de bal door een tackle van achteren. Ebbesen geeft de bal voor. Daar is Moisoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Weenjoy 0:1

24e minuut.
Ellicott probeert naar een medespeler te passen. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Alz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
MacMath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pytlasiński rent richting de bal. MacMath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacMath krijgt een gele kaart. Pytlasiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Predeanu met een snel genomen vrije trap. Schwabl krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Weenjoy 0:2

30e minuut.
Ebbesen probeert naar een medespeler te passen. Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Schwabl rent richting de bal. Schwabl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kačena met een sublieme pass. Kaladirobov rent richting de bal. Kaladirobov geeft een lange en hoge pass. Handžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Handžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Weenjoy 1:2

39e minuut.
Ebbesen rent richting de bal. Ebbesen geeft een lange en hoge pass. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu rent richting de bal. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Moisoiu passt de bal zonder na te denken. Ellicott is nu in balbezit. Ellicott met een sublieme pass. Csáky rent richting de bal. Csáky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 52%, FC Weenjoy 48%.
Grenoble Foot 38 - FC Weenjoy 1:2

50e minuut.
Pytlasiński met een sublieme pass. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl passt de bal zonder na te denken. Predeanu probeert de bal met de borst te controleren. Predeanu schiet op doel. Tomalak bokst de bal weg. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl schiet op doel. Tomalak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Weenjoy 1:3

54e minuut.
Klungelig pakt Bråthen de bal. Predeanu rent richting de bal. Kaladirobov rent richting de bal. Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Predeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ellicott rent richting de bal. Ellicott passt de bal met de wreef. Kačena met een sublieme pass. Klungelig pakt Handžić de bal. Handžić haalt uit met een fantastische trap. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grenoble Foot 38 - FC Weenjoy 2:3

66e minuut.
Kaladirobov passt de bal in één keer door. Ellicott geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vabušek de bal. Csáky is nu in balbezit. Csáky schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grenoble Foot 38 - FC Weenjoy 3:3

67e minuut.
Arvelo geeft de bal voor. Schwabl rent richting de bal. Schwabl passt de bal zonder na te denken. Predeanu rent richting de bal. Predeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ebbesen rent richting de bal. Csáky onderschept slim de pass. Handžić rent richting de bal. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kaladirobov probeert naar een medespeler te passen. Csáky rent richting de bal. Csáky met een sublieme pass. Handžić is nu in balbezit. Handžić draait met de bal, schiet en ... Cervero bokst de bal weg.

85e minuut.
Bråthen geeft de bal voor. Csáky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ebbesen de bal. Handžić is nu in balbezit. Handžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grenoble Foot 38 41%, FC Weenjoy 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grenoble Foot 38 - FC Weenjoy 3:3