Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weenjoy Grenoble Foot 38
new+ Tactiek GF38 Nat
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten good
good Passen solid
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Fiuta is nu in balbezit. Fiuta geeft een hoge lob. Schwabl kan de bal niet met de borst controleren. Schwabl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kapsas de bal onder controle te krijgen. De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kaladirobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov passt de bal in één keer door. Ellicott met een sublieme pass. Kačena heeft problemen om de bal te vangen. Kačena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breś. Schwabl raakt geblesseerd tijdens het duel. Pytlasiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monarev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schwabl rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fiuta rent richting de bal. Fiuta probeert naar een medespeler te passen. Monarev heeft problemen om de bal te vangen. Monarev haalt uit met een fantastische trap. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Grenoble Foot 38 1:0

24e minuut.
Monarev geeft de bal voor. Schwabl is nu in balbezit. Kapsas rent richting de bal. Schwabl onderschept slim de pass. Schwabl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. De Brandt trapt de bal weg. Klungelig pakt Breś de bal. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Alz met een sublieme pass. Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński speelt de bal door. Monarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Monarev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arvelo geeft de bal voor. Inworp. Ellicott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csáky is nu in balbezit. Csáky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fiuta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Monarev de bal. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Monarev onderschept slim de pass. Monarev draait met de bal, schiet en ... De Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
MacMath geeft een lange en hoge pass. Vabušek rent richting de bal. Met opzet legt Csáky zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Csáky naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Kaladirobov met een sublieme pass. Breś rent richting de bal. Breś probeert naar een medespeler te passen. Kačena rent richting de bal. Kačena draait met de bal, schiet en ... Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Fiuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiuta probeert naar een medespeler te passen. Pytlasiński speelt de bal door. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 49%, Grenoble Foot 38 51%.
FC Weenjoy - Grenoble Foot 38 1:0

46e minuut.
MacMath speelt de bal door. Bråthen is nu in balbezit. Monarev verovert de bal door een tackle van achteren. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Monarev is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Monarev zal de hoekschop nemen. Daar is Kaladirobov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwabl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alz passt de bal in één keer door. Daar is Pytlasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlasiński passt de bal in één keer door. Schwabl rent richting de bal. Schwabl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ebbesen rent richting de bal. Ebbesen geeft een lange en hoge pass. Badiale kan de bal niet met de borst controleren. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov met een sublieme pass. Breś rent richting de bal. Kačena bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - Grenoble Foot 38 1:1

75e minuut.
Vabušek passt de bal zonder na te denken. Ellicott heeft problemen om de bal te vangen. Ellicott speelt de bal door. Kačena rent richting de bal. Kačena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Breś rent richting de bal. Breś geeft een hoge lob. Ebbesen probeert de bal met de borst te controleren. Kačena is nu in balbezit. Kačena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ebbesen geeft een lange en hoge pass. MacMath verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fiuta zal de hoekschop nemen. Schwabl springt en kopt de bal. De Brandt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 45%, Grenoble Foot 38 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Weenjoy - Grenoble Foot 38 1:1