Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreamstar New Jack City
ced Tactiek but
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 45.5
formidabel Schieten redelijk
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


6e minuut.
Cadet rent richting de bal. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin passt de bal met de wreef. Cubas is nu in balbezit. Cubas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Moro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisjelica geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Jeannin probeert naar een medespeler te passen. Kisjelica geeft een lange en hoge pass. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kisjelica neemt de hoekschop. Van Sam krijgt zijn hoofd ertegen. Slanina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mougin passt de bal in één keer door. Kisjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisjelica passt de bal met de wreef. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam schiet op doel. Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Cubas rent richting de bal. Cubas probeert naar een medespeler te passen. Cadet is nu in balbezit. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Popielarz geeft een hoge lob. Jeannin is nu in balbezit. Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - New Jack City 1:0

36e minuut.
Küloğlu geeft een hoge lob. Cadet is nu in balbezit. Moro verovert de bal door een tackle van achteren. Kisjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Kisjelica schiet op doel. Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Küloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lobão verovert de bal door een tackle van achteren. Lobão passt de bal zonder na te denken. Van Sam rent richting de bal. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 37%, New Jack City 63%.
dreamstar - New Jack City 1:0

48e minuut.
Cubas geeft de bal voor. Cadet is nu in balbezit. Jeannin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cadet raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lobão neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Boutet rent richting de bal. Boutet geeft een lange en hoge pass. Somers geeft een lange en hoge pass. Cadet is nu in balbezit. Cadet draait met de bal, schiet en ... Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Huguet rent richting de bal. Somers verovert de bal door een tackle van achteren. Somers geeft een lange en hoge pass. Cadet rent richting de bal. Cadet schiet op doel. Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu passt de bal in één keer door. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - New Jack City 2:0

61e minuut.
Kisjelica kopt de bal weg. Cadet heeft problemen om de bal te vangen. Idini begaat een overtreding. Idini krijgt een gele kaart. De bal rolt over de achterlijn. Ajuwa komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Moro geeft de bal voor. Menu geeft een lange en hoge pass. Cadet rent richting de bal. Cadet schiet op doel. Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - New Jack City 3:0

65e minuut.
Van Sam controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Clain komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kisjelica passt de bal met de wreef. Cadet is nu in balbezit. Klungelig pakt Cadet de bal. Cadet haalt uit met een fantastische trap. Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - New Jack City 4:0

68e minuut.
Menu passt de bal zonder na te denken. Kisjelica is nu in balbezit. Kisjelica probeert naar een medespeler te passen. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Küloğlu de bal. Lobão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobão draait met de bal, schiet en ... Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - New Jack City 5:0

71e minuut.
Cubas passt de bal in één keer door. Menu rent richting de bal. Menu passt de bal in één keer door. Cadet heeft problemen om de bal te vangen. Cadet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobão met de inworp. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap. Küloğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 33%, New Jack City 67%.
dreamstar - New Jack City 5:0