Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weenjoy Breizh Sharks
new+ Tactiek Essai3
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 39.5
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


7e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas geeft een lange en hoge pass. Ulutürk kopt de bal weg. Malgrati rent richting de bal. Malgrati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Breizh Sharks 0:1

19e minuut.
Fiuta passt de bal met de wreef. Alz rent richting de bal. Alz passt de bal in één keer door. Schwabl rent richting de bal. Schwabl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Auger heeft problemen om de bal te vangen. Alz rent richting de bal. Alz passt de bal in één keer door. Schwabl rent richting de bal. Schwabl haalt uit met een fantastische trap. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Predeanu passt de bal met de wreef. Schwabl rent richting de bal. Schwabl haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg.

35e minuut.
Malgrati rent richting de bal. Malgrati passt de bal zonder na te denken. Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulutürk onderschept slim de pass. Ulutürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Alz passt de bal zonder na te denken. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak passt de bal met de wreef. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl schiet op doel. González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vabušek onderschept slim de pass. Vabušek probeert naar een medespeler te passen. Pytlasiński speelt de bal door. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chojniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tatoń komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 40%, Breizh Sharks 60%.
FC Weenjoy - Breizh Sharks 0:1

47e minuut.
Auger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoń rent richting de bal. Met opzet legt Badir zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Badir moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Badir schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Ebbesen geeft de bal voor. Pytlasiński kopt de bal weg. Tassin heeft problemen om de bal te vangen. Predeanu rent richting de bal. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alz geeft een hoge lob. Schwabl rent richting de bal. Schwabl schiet op doel. González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - Breizh Sharks 1:1

66e minuut.
Tatoń kopt de bal weg. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Auger geeft de bal voor. Pinilla kopt de bal weg. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl draait met de bal, schiet en ... González probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - Breizh Sharks 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 31%, Breizh Sharks 69%.
FC Weenjoy - Breizh Sharks 2:1