Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Breizh Sharks FC Weenjoy
Essai3 Tactiek new+
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.7 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Alz is nu in balbezit. Alz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Predeanu de bal. Schwabl rent richting de bal. Schwabl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Vabušek speelt de bal door. Daar is Arvelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulutürk verovert de bal door een tackle van achteren. Malgrati rent richting de bal. Malgrati draait met de bal, schiet en ... Cervero bokst de bal weg.

28e minuut.
Fiuta probeert naar een medespeler te passen. Pytlasiński is nu in balbezit. Pytlasiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schwabl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwabl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - FC Weenjoy 0:1

40e minuut.
Pytlasiński passt de bal in één keer door. Mesnier onderschept slim de pass. Klungelig pakt Doublet de bal. Schwabl is nu in balbezit. Schwabl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 70%, FC Weenjoy 30%.
Breizh Sharks - FC Weenjoy 0:1

48e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Arvelo geeft een hoge lob. Tassin rent richting de bal. Schwabl onderschept slim de pass. Schwabl draait met de bal, schiet en ... González verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Pytlasiński de bal. Pytlasiński probeert naar een medespeler te passen. Schwabl rent richting de bal. Schwabl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Breizh Sharks - FC Weenjoy 0:2

74e minuut.
Fiuta onderschept slim de pass. Fiuta probeert naar een medespeler te passen. Ebbesen rent richting de bal. Doublet onderschept slim de pass. Doublet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Breizh Sharks 67%, FC Weenjoy 33%.
Breizh Sharks - FC Weenjoy 0:2