Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreamstar As Aulnoye
ced Tactiek 451 2020
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 46.9
solid Schieten good
solid Passen good
formidable Verdedigen adequate


4e minuut.
Clain met een sublieme pass. Daar is Cubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubas passt de bal zonder na te denken. Kisjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisjelica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Clain passt de bal in één keer door. Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Przyłuski rent richting de bal. Siperco onderschept slim de pass. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Somers speelt de bal door. Cubas is nu in balbezit. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco onderschept slim de pass. Siperco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cubas speelt de bal door. Siperco rent richting de bal. Creţu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Creţu krijgt een gele kaart. Siperco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clain legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Cubas is nu in balbezit. Kisjelica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonquet. Jonquet krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu rent richting de bal. Menu passt de bal zonder na te denken. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Somers passt de bal in één keer door. Kisjelica rent richting de bal. Kisjelica probeert naar een medespeler te passen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 31%, As Aulnoye 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dreamstar - As Aulnoye 0:0

46e minuut.
Madar speelt de bal door. Daar is Guéry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Clain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Patin geeft de bal voor. Haliwa heeft problemen om de bal te vangen. Madar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Madar krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Aguilar Malda komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Van Der Auwera rent richting de bal. Clain verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Siperco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siperco schiet op doel. Vlădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - As Aulnoye 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Somers de bal. Somers met een sublieme pass. Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain haalt uit met een fantastische trap. Vlădulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - As Aulnoye 2:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piech komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Piech de bal onder controle te krijgen. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap. Pankas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - As Aulnoye 2:1

75e minuut.
Somers met de inworp. Menu is nu in balbezit. Menu geeft een lange en hoge pass. Siperco krijgt zijn hoofd ertegen. Vlădulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - As Aulnoye 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 27%, As Aulnoye 73%.
dreamstar - As Aulnoye 3:1