Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weenjoy jura nord foot
new+ Tactiek équilibre
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten very good
good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Alz passt de bal in één keer door. Fiuta rent richting de bal. Fiuta passt de bal in één keer door. Predeanu rent richting de bal. Willock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alz rent richting de bal. Alz met een sublieme pass. Schwabl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl schiet op doel. Willock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - jura nord foot 1:0

18e minuut.
Arvelo kopt de bal weg. Daar is Alz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Guillemin is nu in balbezit. Guillemin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Schwabl is nu in balbezit. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwabl verovert de bal door een tackle van achteren. Schwabl haalt uit met een fantastische trap. Willock probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Soler rent richting de bal. Pytlasiński onderschept slim de pass. Pytlasiński met een sublieme pass. Predeanu rent richting de bal. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pierzchała rent richting de bal. Schwabl verovert de bal door een tackle van achteren. Schwabl probeert naar een medespeler te passen. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu draait met de bal, schiet en ... Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kuruzović schiet op doel. Tătar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marion geeft de bal voor. Guillemin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Weenjoy - jura nord foot 1:1

45e minuut.
Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion geeft de bal voor. Kuruzović springt en kopt de bal. Cervero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - jura nord foot 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 57%, jura nord foot 43%.
FC Weenjoy - jura nord foot 1:2

46e minuut.
Larrivey is nu in balbezit. Larrivey geeft een hoge lob. Kuruzović heeft problemen om de bal te vangen. Guillemin rent richting de bal. Guillemin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Marion met een snelle inworp. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Marion rent richting de bal. Marion geeft de bal voor. Kuruzović kan de bal niet met de borst controleren. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuruzović is nu in balbezit. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - jura nord foot 1:3

61e minuut.
Vabušek met een sublieme pass. Pytlasiński speelt de bal door. Pierzchała is nu in balbezit. Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Predeanu draait met de bal, schiet en ... Paal! Willock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Joyaut met een sublieme pass. Guillemin rent richting de bal. Nenhum de Nós probeert naar een medespeler te passen. Kuruzović rent richting de bal. Kuruzović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nenhum de Nós passt de bal zonder na te denken. Marion met een sublieme pass. Nenhum de Nós probeert naar een medespeler te passen. Guillemin rent richting de bal. Guillemin haalt uit met een fantastische trap. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tătar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - jura nord foot 1:4

77e minuut.
Darras komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ebbesen geeft een lange en hoge pass. Larrivey geeft de bal voor. Kuruzović controleert de bal met de borst. Kuruzović haalt uit met een fantastische trap. Cervero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weenjoy - jura nord foot 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weenjoy 62%, jura nord foot 38%.
FC Weenjoy - jura nord foot 1:5